Gājis bojā izcils aktieris un režisors, kurš iekaroja daudzu cilvēku sirdis

Krievijas Izmeklēšanas komitejas Jaroslavļas apgabala departaments sniedzis detaļas par letālo negadījumu, kurā gāja bojā Jaroslavļas Volkovas drāmas teātra mākslinieciskais vadītājs, aktieris un režisors Sergejs Puskepalis.

Pēc provizoriskiem datiem, negadījuma cēlonis varētu būt tas, ka aktiera automašīna iebrauca pretimbraucošajā joslā, kur vispirms sadūrās ar vienu kravas automašīnu, bet pēc tam nokļuva zem citas kravas automašīnas riteņiem. Kopā ar Puskepalisu gāja bojā viņa šoferis, bet otrās kravas automašīnas vadītājs ievietots slimnīcā.

“Braucot Maskavas virzienā, 56 gadus vecā Puskepalisa šoferis iebrauca pretimbraucošajā joslā, kad sadūrās ar automašīnu Scania R400, kurai bija puspiekabe. No trieciena automašīna tika aizsviesta zem smagās mašīnas DAF FX, kas brauca pretējā virzienā”, teikts ziņojumā.

Jāatgādina, ka negadījums notika 21. septembrī autoceļa M-8 201. kilometrā Jaroslavļas apgabala Rostovas rajonā.

Lasi vēl: Nelaime gaisā: pie stūres gājis bojā lidojuma laikā pilots; zināmas detaļas

Volkova teātris paziņoja, ka 22. septembrī Jaroslavļā notiks atvadīšanās no teātra mākslinieciskā vadītāja, bet 23. septembrī Puskepalis tiks apglabāts Stavropoles apgabala Žeļeznovodskā. Viņa slavenākie darbi ir “Metro”, “Vienkāršas lietas”, “Uz asmens”, kā arī “Pastaiga”.

Visdziļāko līdzjūtību!

Leave a Comment