Gaišreģe Ilona Kaldre uzsver, ka nekādā gadījumā nedrīkst pieņemt šīs 7 dāvanas, lai neveiksme tevi nevajātu

Kabatlakatiņš

Daudzās kultūrās ir pieņemts dāvināt kabatlakatiņus. Bet šis ir asaru un bēdu simbols. Kabataslakatiņi var tikt saistīti ar naudu vai finansiālām problēmām.Nedāviniet labāk šādas dāvanas.

 Lasi arī: Internetā ir noplūdušas fotogrāfijas no Pugačovas privātā arhīva! Pugačova pauž: “Lai jau cilvēki redz!”

Pērles

Šāda dāvana var piesaistīt sāpes, bēdas un zaudējumus. Pērles var tikt saistītas ar asarām vai nelaimi, jo tās tiek uzskatītas par asaras simbolu. Dāvanai ar šādu simboliku var būt negatīvas konotācijas, it īpaši, ja vēlaties nodot pozitīvu enerģiju vai svētības vēstījumu.

Pērles labāk paši pērciet, ja tās vēlaties.

Lasi vēl: Ja tavā skapī būs šis, sākot no šī gada pavasara tu būsi ļoti moderna un stilīga: stilisti nosauc TOP pavasara trendu

Spogulis

Spogulis ir nenotverams un mīklains objekts, kas nekad nedod vai nesaņem. Saka, ka tas atņem skaistumu un veselību. Spogulis ir ļoti mītisks priekšmets.

Tā kā spogulis atspoguļo bildi, tas var simbolizēt atspoguļošanos par cilvēka dzīves beigām vai nelaimi. Daži cilvēki tic, ka noteikta spoguļu skaits nes veiksmi vai nelaimi. Piemēram, dažās kultūrās uzskata, ka septiņi spoguļi mājā var radīt nelaimi. Tāpēc dāvanai var būt negatīvas konotācijas, ja tas ievēro noteiktu spoguļu skaitu.

 

Leave a Comment