Gaišreģe Ilona Kaldre uzsver, ka nekādā gadījumā nedrīkst pieņemt šīs 7 dāvanas, lai neveiksme tevi nevajātu

Ilona Kaldre ir slavena ekstrasense un gaišreģe no Igaunijas, un viņa ir labi pazīstama arī Latvijā. Patiesībā daudzas dāvanas, ko mēs saņemam, ir negatīvas. Ir jāspēj atšķirt, kuras dāvanas ir piemērotas un kuras nav.

Maks

Maka pieņemšana var novērst veiksmi no jums, ļaujot naudai vieglāk plūst pie jums. Ja makā ir kaut viens cents, tad var pieņemt. Neļaujiet savam maciņam būt tukšam.

Maks var šķist neinteresants, ja tas netiek izvēlēts, ņemot vērā saņēmēja personīgo stilu un gaumi. Ja dāvana nesaskan ar saņēmēja personīgajām vēlmēm vai interešu sfēru, tā var izrādīties neveiksmīga.

Pulkstenis

Var šķist, ka dāvana ir pieņemama, bet tā nav. Laika gaitā pulksteņa tikšķēšana var palēnināties, izraisot dzīves beigas, nelaimes un strīdus ģimenē.

Pulkstenis var simbolizēt uzmanību laika gaitai un uzsvērt, cik svarīgi ir izmantot laiku gudri. Cilvēki var interpretēt pulksteni kā aicinājumu pievērst uzmanību laika pārvaldībai un labākai organizācijai dzīvē.

Lasi vēl: “Uzreiz neatbildēju….” – daiļā Laura Vizla pastāsta, kā iepazinās ar slaveno latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment