Gaidāmas nepatikšanas: Globa pastāstīja, ko divas zodiaka zīmes nekādā gadījumā nedrīkst darīt 1.jūnijā

Pasaulslavenais astrologs Pāvels Globa ir teicis, ka 2024. gada 1.jūnijā nekādā gadījumā nedrīkst darīt divas zodiaka zīmes. Pretējā gadījumā sekas būs neatgriezeniskas. Savas astroloģijas skolas radītājs deva padomu diviem zodiaka apļa pārstāvjiem.

Auns

Auns, Uguns stihijas zīme, atver jaunu zodiaka ciklu, pieder Uguns stihijai, tai piemīt īpaša atklājēja harizma (īpašība), iniciatīva un mērķtiecība.

Pat piemītot mierīgam temperamentam, Auni nekad neaizmirst par saviem mērķiem un parasti agrāk vai vēlāk sasniedz vēlamo. Šīs zīmes pārstāvju iniciatīva un aktivitāte ļauj atrast jaunus uzdevumus, ko Auns izvirza saviem sekotājiem.

Ļoti, ļoti skumja ziņa par leģendāro aktrisi Anastasiju Zavarotņuku no seriāla “Mana mīļā aukle”

Aizdedzināt kādu ideju un iedegt tās uguni citiem Auniem ir svarīgāk nekā novest lietu līdz galam. Rutīnas pienākumi, konsekvence un pedantiskums nav šīs zīmes stiprās iezīmes. Spiediens, īstermiņa spēcīga piepūle, mērķa meklēšana un cīņas izpēte – tas ir tas, kas labvēlīgi atšķir Aunu no citām zodiaka zīmēm.

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

Uguns zīmes pārstāvjiem 2024. gada 1.jūnijā vajadzētu sevi kontrolēt un neskaitīties dusmīgiem. Apstākļi nebūs jums labvēlīgi, jau no paša rīta Auni būs neapmierināti ar visu apkārt notiekošo.

Pāvels Globa stingri iesaka savaldīt dusmas, pretējā gadījumā jūs varat sev sagādāt nepatikšanas. 1.jūnijā jūnijā Auni var sagaidīt dinamisku un enerģisku dienu, pilnu ar dažādām iespējām un izaicinājumiem.

Jūsu dabiskā vēlme rīkoties un vadīt būs īpaši izteikta. Darba jomā var rasties jauni projekti vai uzdevumi, kas prasīs ātru lēmumu pieņemšanu un efektīvu rīcību. Šī būs lieliska iespēja pierādīt savu spēju būt līderim un ātri pielāgoties mainīgajai situācijai.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmēm sāksies jaunā veiksmes ēra jau sākot no 1.jūnija un tā ilgs visu atlikušo gadu

Attiecībās ar tuviniekiem un draugiem jūs varat izjust nepieciešamību būt aktīvam un iniciatīvam. Pievērsiet uzmanību savu tuvāko vajadzībām un cenšaties atrast līdzsvaru starp personīgajām vēlmēm un citu cilvēku gaidām. Romantiskās attiecībās var rasties jaunas iespējas vai uzplaukt esošās saiknes, ja vien esat atvērts sarunām un kompromisiem.

Nākošo zodiaka zīmi skaties tālāk

Leave a Comment