Gada mistiskākā diena: ko ir stingri aizliegts darīt 29. februāra vakarā un īpaši naktī

Kā pavadīt 29. februāri un neradīt sev nepatikšanas

Par visefektīvāko veidu, kā pavadīt mistisko datumu bez starpgadījumiem, jau sen tiek uzskatīta bezdarbība. Īpaši bīstams laiks ir 29. februāra rītausma. B

rīdī, kad saule paceļas virs horizonta, robeža starp dzīvo un m.i.r.u.š.o pasauli ir īpaši plāna. Tāpēc cilvēki centās gulēt līdz pusdienlaikam, lai būtu droši, ka nesastapsies ar šiem spēkiem, kas klīst aiz māju logiem.

“Nav ieteicams slēgt finanšu darījumus, aizdot naudu. Centieties neko nedarīt ap māju un neplānot,” skaidroja ezotēriķis.

Turklāt vajadzētu atteikties no viesu uzņemšanas. Pirmkārt, tāpēc, ka pastāv liels risks pārnēsāt visas uzaicinātā viesa slimības. Un, otrkārt, katrs nepareizi pateikts vārds 29. februārī noteikti vērsīsies pret cilvēku.

Šajā dienā nav ieteicamas arī skaistumkopšanas procedūras, jo, griežot nagus un matus, cilvēks var saīsināt savu mūžu.

 

Lasi vēl: 99,9% precizitāte: 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir dzimušas līderes

29. februāra tradīcijas 

Ziemas un pavasara krustcelēs bieži tika izmantota pareģojumiem. Tā, piemēram, pēc laikapstākļiem aprēķināja gaidāmo siltuma atnākšanu:

Ja visas dienas garumā pūš spēcīgs vējš, tas nozīmē aukstu un vēlu vasaru;

migla vai sniegs uz zemes – bagātīgu ražu;

bezvēja un saulaina diena – pavasaris būs maigs un patīkams.

Un tomēr šajā dienā cilvēki ievēroja daudzus aizliegumus. Jebkuras pārmaiņas dzīvē, kas bija plānotas 29. februārī, centās atlikt, jo pastāvēja liels risks, ka viss iecerētais nepiepildīsies vai notiks pēc sliktākā scenārija.

“Atbilstoši ticējumiem  šajā dienā nav ieteicams precēties un šķirties, citādi visu mūžu būsiet viens,” – brīdināja eksperts.

Leave a Comment