Februāris būs grūts: Volodina nosauca zodiaka zīmes, kurām šis laiks būs ļoti neveiksmīgs

Populārā astroloģe Vasilisa Volodina savā prognozē 2024. gada februārim izcēla divas zodiaka zīmes, kurām būs grūts periods.

Pēc viņas domām, šīm zodiaka zīmju pārstāvjiem ziemas pēdējā mēnesī nāksies saskarties ar nopietniem pārbaudījumiem un pat ar ārkārtīgi negatīviem notikumiem.

Un mainīt likteni palīdzēs kāds īpašs viens cilvēks. Galvenais ir nepalaist garām šo labdari un nekādā gadījumā neatteikties no viņa palīdzības. Tieši pēc liktenīgās tikšanās šīm zodiaka zīmēm pavērsies ceļš uz bagātību, panākumiem un labklājību.

“Līdz mēneša beigām februāra beigu notikumi sāks atgādināt par sevi, turklāt daudz patīkamākā formātā nekā toreiz. Kolektīvisms ir vislabākajā formā, nervi ir sasprindzināti līdz maksimumam. Iespējami aizkaitināmības uzliesmojumi, sarunas paaugstinātā tonī, rupji joki,” – secināja Volodina.

Vērsis – tieši šī zodiaka zīme nonāks sarežģītā situācijā. Visu janvāri Vērsis baudīja labu veiksmi, taču līdz ar februāra iestāšanos viss mainīsies.

Viņi nonāks neveiksmju un problēmu ķēdē. Visums tos izaicinās ik uz soļa: darbā būs grūtības, kas var novest pie pazemojošas atlaišanas.

Turklāt Vērši saskarsies ar veselības problēmām. Sakarā ar uzkrātajām grūtībām Vērši var noslēgties sevī, kas var novest pie savas otrās pusītes zaudēšanas.

Lasi vēl: Atpazīstiet savu ienaidnieku un atdodiet viņam atpakaļ uzlikto lāstu un visu sūtīto negatīvismu: būs vajadzīga tikai viena karote sāls

Vasilisa Volodina deva Vēršiem padomu, kā tikt galā ar šo sarežģīto periodu. Pēc viņas domām, liktenis būs labvēlīgs, ja Vērši izrādīs apņēmību, interesi par savu dzīvi un pārstās vienkārši plūst pa straumi.

Tomēr ir kāda zodiaka zīme, kurai diemžēl neveiksies vēl vairāk… Kura tā ir? Lasi tālāk! 

Leave a Comment