Ezotērikas eksperte Andžela Pērla maijā sola neticamus jaunumus 4 Zvaigžņu zīmēm: vienam no viņiem obligāti jānopērk loterijas biļete

Vērsis

Prognoze sola jaunas perspektīvas arī Vēršiem. Šīs zīmes pārstāvji varēs saņemt paaugstinājumu vai iegūt kādu sen kārotu jaunu amatu. Tāpat var nomainīties esošajā darbavietā vadība, un ar lielu varbūtību Vēršiem tas nāks tikai par labu. Pērla ir gan pārliecināta, ka visas šīs pārmaiņas Vērši sagaidīs pēc 21.maija. Turklāt eksperte ir pārliecināta, ka tieši pēc 21.maija Vēršiem ir jānopērk loterijas biļete – tikt pie ļoti, nu patiešām ļoti veiksmīga laimesta, ir ļoti reāli!

Eksperte akcentē, ka maijā Vērši var izlemt mainīt un dažādos veidos uzlabot arī savu izskatu, stilu un vizuālo tēlu kopumā. Ja esat domājis par kādām krasākām pārvērtībām, šis mēnesis ir tieši tas laiks, kad tas ir jāizdara.

Lasi vēl: Sens ticējums sola – ja tevi “iezīmē” putns, tas ir uz veiksmi! Vai tā patiešām ir?

Svari

Veiksme maija mēnesī stāvēs blakus arī Svariem – viņi var gan mainīt savu darbu, gan pakāpties pa karjeras kāpnēm, kas, protams, sola arī vairāk naudas. Pastāv liela varbūtība, ka atgriezīsies kādi vecāki klienti, kas ļoti lielā mērā ietekmēs Svaru ienākumus.

Turklāt ezotēriķe ir pārliecināta, ka ienākumi palielināsies tieši saistīti ar darba sfēru.

Foto – Pexels

Zivis

Un, visbeidzot, zīme, kuru sagaida maijā panākumi, ir Zivis. No vienas puses, šai zīmei iestāsies ilgāks pārdomāju periods – priekšplānā izvirzīsies dažādi seni un varbūt neatrisināti jautājumi, tuvumā atgriezīsies arī kādi senāki un ilgāk neredzēti draugi, paziņas un varbūt pat bijušais mīļotais cilvēks. Būs neliela emocionāla vētra.

Runājot par panākumiem, Zivīm prognoze sola panākumus pēc 23.maija – tad šie cilvēki spēs labāk izprast sevi, izvēlēties pareizo ceļu savā dzīvē un nostāties uz tā.

 

Leave a Comment