“Esmu slikta autovadītāja?!”: sociālo tīklu zvaigzne iet bojā negadījumā pēc tam, kā lielās ar auto vadīšanas prasmēm

Diemžēl 18 gadu vecumā mūžībā aizsaukta topošā uzlecošā zvaigzne un blogere. Viņa bija simtiem cilvēku iedvesmas avots, tomēr pirms kāda laika brauciens ar savu automašīnu viņai izrādījās pēdējais.

 

G.ā.j.u.s..i b.o.j.ā amerikāņu blogere. Kārai Santorelli bija tikai 18 gadu.

T.r.a.ģ.ē..d.ij.a notika uz noslogotas šosejas, kad meitene savā Chevrolet devās uz Eskambijas apgabalu. Sociālo tīklu zvaigznes automašīnā ietriecies sedans. Kā ziņo satiksmes darbinieki, sedana vadītājs braucis pa nepareizo joslu. Pēc frontālās sadursmes meitenes automašīna aizdegās, abi vadītāji gāja bojā.

Kārai bija populārs blogs sociālajos tīklos ar 44 tūkstošiem sekotāju. Meitene mācījās Nortvjū vidusskolas pēdējā klasē un uz nepilnu slodzi strādāja vietējā Jimmy`s Grill restorānā. Santorelli sešas dienas pirms n.ā.v.e.s ievietoja video, kurā viņa vada automašīnu.

Videoklips pēc t.r.a.ģ.ē.d.i.j.a.s ieguva mistisku raksturu un turpina iegūt rekordlielu skatījumu skaitu. Video kadros blogere izsmēja tos, kuri kritizē viņas braukšanas prasmes. “Viņi mēģina mani saukt par sliktu autovadītāju, bet es nekad mūžā neesmu notriekusi cilvēku vai izprovocējusi autoavāriju,” sacīja Kāra.

B.o.j.ā g.ā.j.u.š.ā.s blogeres radinieki ir satriekti no notikušās t.r.a.ģ.ē.d.i.j.a.s. “Kāra, es tevi mīlu. Dievs tevi man uzdāvināja,” – rakstīja meitenes mamma Leisija Maklaflina. “Daļa manas sirds .n.o.m.i.r.a, kad es uzzināju, ka mana krustmeita ir devusies uz debesīm. Es mīlu tavu brīnišķīgo dvēseli,” – izteicās Kāras tante Džina Souferda.

Lasi vēl: “Trīs zodiaka zīmju laimes periods sāksies tieši 9.aprīlī!”: Vai tu esi šajā sarakstā

Līdzjūtību izteica arī skolas pārstāvji, kurā mācījās meitene. “Mēs tveramies pie atmiņām, ar kurām viņa mums saistās. Viņas brīnišķīgais smaids un labestība paliek draugu un klasesbiedru sirdīs,” – paziņojumu citē Daily Mail.

 

Leave a Comment