Esi vērīgs: No 1.decembra svarīgas izmaiņas Tele2, Bite, LMT klientiem!

Latvijā trīs mobilo sakaru nodrošinātāji – Bite, LMT un Tele2 paziņojuši svarīgus jaunumus saviem klientiem. Jaunie noteikumi stājās spēkā jau 1.decembrī. 

No 1. novembra spēkā stājās “Bites” un “Latvijas Mobilā Telefona” precizētie tarifi, un no vakardienas, 1. decembra, cenas paaugstinās arī  “Tele2”.

Visiem darbiniekiem ir jāpaaugstina likmes katram tarifu plānam. “Bite” paaugstinās visu tarifu cenas par 1,75 eiro, “Tele2” kāpumu pielāgos tarifa veidam, cenas pieaugums būs no viena līdz diviem eiro, bet LMT norādīja, ka vidējais cenu pieaugums privātpersonām ir divi eiro.

Lasi vēl: Diemžēl izmainījies grupas sastāvs: Grupas ”Prāta vētra” atbalstītājiem skumja ziņa

Firmas atteicās, ka būtu noslēgta jebkāda vienošanās. Konkurences padome atzina, ka cenu paaugstināšana nav bijusi vienprātīga, tomēr šķiet, ka uzņēmēji rūpīgi seko līdzi konkurentu lēmumiem.

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs paziņoja, ka operatori var mainīt cenas pirms līguma termiņa beigām, taču patērētājs par cenu izmaiņām ir jābrīdina vismaz mēnesi iepriekš. Par to it kā bija atbildīgi strādnieki.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate.io türkiye</cite>

    Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  • <cite class="fn">Binance开户</cite>

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Leave a Comment