Diemžēl izmainījies grupas sastāvs: Grupas ”Prāta vētra” atbalstītājiem skumja ziņa

Pavisam nesen grupa ”Prāva vētra” kādā intervijā atklāja detaļas par kāda grupas dalībnieka nozušanu. Atbalstītāji jau bija pamanījuši, ka viena dalībnieka sastāvā trūkst. 

Koncerta “Gads bez kalendāra” ierakstu vada uzstāšanās neredzētais “Prāta vetra” bundzinieks Kaspars Roga. “Prāta vētras” vērotājiem zināms, ka grupa šogad dažādos šovos uzstājusies bez Rogas. Nelli Bubujanca šobrīd ir viņa vietā.

Grupas dalībnieks atklāj, ka Roga atpūšas Barselonā un smeļas iedvesmu. Rogam patīkot aizbraukt vienam, kur nav grupas dalībnieku. Grupa, protams, viņa izvēli akceptē.

Lasi vēl: Nauda pat makā nelīdīs: Decembris būs finansiālas veiksmes laiks tikai 3 zodiaka zīmēm

Tiek minēts, ka Kaspars joprojām ir grupā un nav pamats satraukumam. Vienīgais skumjais mirklis atbalstītājiem ir, kad diemžēl uz doto momentu mūsu koncertos viņu redzēt nevar, tomēr tas neilgs mūžīgi, mierina grupas dalībnieki.

Pavisam nesen soctīklos ”Prāta vētras” atbalstītāji pamanījuši, ka grupā trūkst viena dalībnieka, interneta vidē izteica savus minējumus par to, kur viņš pazudis.

Dalībnieki gan uzsver, ka pavisam drīz Roga būs redzams atpakaļ grupas sastāvā ar jaunām idejām un iedvesmas avotiem. Atbalstītājiem nav pamats satraukumam.

 

Leave a Comment