“Es joprojām nespēju noticēt, ka Tevis vairs nav šajā pasaulē” Raimonda Paula mazmeita dalās ar emocionālu ierakstu

“Es joprojām nespēju noticēt, ka Tevis vairs nav šajā pasaulē” Raimonda Paula mazmeita dalās ar emocionālu ierakstu par aizsaulē devušos vecmāmiņu Lanu Paulu. 

Lana Paula bija īsta leģenda, bez kuras maestro Raimonds Pauls nebūtu tāds, kādu mēs viņu pazīstam šodien. Vienmēr atbalstoša un saprotoša, viņa 61 gadu diendienā stāvēja vien pussoli aiz Maestro. 2023. gada 3. augustā viņa noslēgusi šīs zemes gaitas.

 

Cienījamā maestro Raimonda Pola mazmeita Annamarija populārajā sociālo mediju platformā “Facebook” pauda sirsnīgus vārdus, godinot savu mūžībā aizgājušo vecmāmiņu Lanu.

“Mana skaistā un mīļā vecmāmiņa Lana, es joprojām nespēju noticēt, ka Tevis vairs nav šeit starp mums. Tu biji lieliskākais cilvēks, ko es pazinu, un tukšumu, kas ir bez Tevis, neviens nevar piepildīt. Dusi mierā,” raksta Annamarija.

Lasi vēl: Kur mājā nedrīkst pakārt spoguli: kļūda, kas var radīt nelaimi jūsu ģimenē

Interviju laikā Pauls atcerējās vairākus gadījumus, kad viņš ar prieku atcerējās viņu kāzu ceremonijas rāmo un pieticīgo raksturu. Turklāt Pauls izteica vēlmi atvadīties no Lanas līdzīgā veidā — bez citiem cilvēkiem, tikai savu tuvāko radinieku ielokā.

 

Leave a Comment