“Brīnumu feja pastāstīs, kas mainīsies!”; Izvēlies savu mīļāko feju un uzzini vēstījumu, kas mainīs tavu dzīvi

Fejas ir ēteriski gari, ko sauc par “nolaistajiem” eņģeļiem vai burvju kalpiem. Mūsdienu pasakās fejas bieži tiek attēlotas kā skaistas un apburtas koku garas, kas paliek apslēptas no cilvēkiem.

Šīs elementārās būtnes var būt garīgās vadības vēstneši, ja zināt, kā no tām uzmanīties.

Fejām ir dažādas īpašības, tāpēc izvēlētais nosūtīs jums ziņu, kas iedvesmos uzlabot savu dzīvi un sasniegt debesis.

Dziļi ieelpojiet un veltiet brīdi, lai apskatītu šo feju fotogrāfijas. Kura no tām jūs piesaista visvairāk? Ritiniet uz leju, lai izlasītu katras fejas atklātās ziņas.

1. KARMISKĀ PAPILDINĀJUMS

Šī pasaka nosūta jums ziņojumu, kas norāda uz karmiskās nodarbības vai cikla beigām, kad esat veiksmīgi pabeidzis līgumu vai parādu no savas pagātnes. Tas var attiekties uz sarežģītu situāciju, kuru nesen esat pārvarējis, vai uz satraucošu pieredzi ar kādu personu, kas prasīja daudz pūļu vai sāpju.

Pat ja jūsu dzīvē ir pastāvīgas mācības, jums nekad vairs nebūs jāpārdzīvo šī konkrētā nodarbība. Tas ir arī “laimes rats”, kur tam, kas iet uz augšu, arī jānolaižas. Tādā pašā veidā, kā nemitīgi tuvojas bēgums un bēgums, jūs tiekat mudināts pielāgoties jūsu dzīves kāpumiem un kritumiem. Jo tieši tavā spējā pielāgoties tu piepildīsi savus sapņus. Apstiprinot: “Arī tas pāries”, saskaroties ar jebkuru pieredzi, jūs paliksit centrēts, iezemēts un stabils.

Lai uzlabotu savu pašreizējo situāciju, jums tiek lūgts pielāgoties un harmonizēties ar jūsu dzīves dabisko ritmu un cikliem, procesiem, kas ir attīrījuši jūs no pagātnes karmiskā parāda. Tāpēc uzsit sev pa muguru un atzīsti savus centienus un sasniegumus. Jūs saņemsiet atalgojumu, kas pārsniedz jūsu visdrosmīgākos sapņus, saskaroties ar izaicinājumiem un izturoties pret citiem ar mīlestību un cieņu.

Apliecinājums: atbrīvojos no pagātnes parādiem un veidoju laimīgu, harmonisku dzīvi.

2. LĪDERĪBA

Šī pasaka norāda uz laiku, kad ar mīlestību vadīt un vadīt citus, kas ir mazāk spējīgi nekā jūs. Tas var attiekties uz jūsu darba vietu, kopienu, ģimeni vai draugu loku. Jūs tiekat mudināts būt pārliecinātiem par savām spējām motivēt un iedvesmot tos, kas jūs pavada jūsu ceļojumā. Tas arī norāda uz līdera lomu savā jomā.

Ar saviem unikālajiem talantiem varat pacelties spēles virsotnē vai ar mīlestību vadīt citus uz jaunu un uzlabotu dzīvesveidu. Jebkurā gadījumā ir pienācis laiks uzņemties vadību un ieņemt vadošu amatu, jo jums ir iedzimta spēja vadīt.

Lai uzlabotu savu pašreizējo situāciju, jums tiek lūgts pielāgoties dabiskajam dzīves ritmam un cikliem – cikliem, kas mudina jūs būt līdzjūtīgam vadītājam. Atcerieties, ka veiksmīgs vadītājs vada kopā ar citiem, nevis no augšas. Citi laipni seko jums, ja jums ir viņu intereses. Tāpēc ziniet, ka jums ir droši rādīt ceļu.

Apliecinājums: es vadu citus un, savukārt, kalpoju augstākam mērķim.

Turpini lasīt, kādas ir pārējo feju ziņas, nākošajā lapā

Leave a Comment