Ekstrasenss Aleksandrs Šeps izteicis prognozes par to, kas notikšot drīz pēc Elizabetes II bērēm

Šepsa atbilde pārsteidz!

Aleksandrs Šeps min kā variantu, ka tronī stāsies viens no Čārlza dēliem. Tiesa, izvēle būs negaidīta – un pētnieks uzskata, ka pēc Čārlza III tronī kāps Čārlza un Diānas jaunākais bērns princis Harijs, nevis esošais troņmantinieks Viljams. Ekstrasenss, gan nemin, ne konkrētus datumus, ne gadu, kad tas varētu notikt.

Lasi arī: Tamāra Globa izsaka skaļu prognozi: Zodiaka zīmes, kuru dzīve septembra otrajā pusē izmainīsies pašā saknē

Interesanti, ka Lielbritānijā veiktā aptaujā (vēl pirms Elizabetes II Nā*es) noskaidrojies, ka tauta kā nākamo karali labprāt redzētu Viljamu vai Hariju, nevis princi Čārlzu, kurš tagad kļuva par karali.


Kompānija “Deltapool” apvaicājusi 1590 pieaugušos britus, lai noskaidrotu, kuru personību viņi gribētu redzēt kā Elizabetes II troņa mantinieku. Aptaujā secināts, ka briti karaļa titulu labrātāk novēlētu princim Viljamam, nevis Čārlzam, vēsta “Mirror”.

Kembridžas hercogu Viljamu kā nākamo karali vēlas redzēt 47% respondentu, bet Čārlza valdīšanu atbalsta tikai 27% aptaujāto. Savukārt jaunāka gadagājuma briti kā nākamo karali min pat princi Hariju.

 

Arī interesanti: Slavenā ekstrasense Jeļena Golunova pareģo Aleksandra Šepsa nākotni. «Ja viņš tā turpinās viņu gaida nelaime»

Leave a Comment