Tamāra Globa izsaka skaļu prognozi: Zodiaka zīmes, kuru dzīve septembra otrajā pusē izmainīsies pašā saknē

Krievu astroloģe Tamāra Globa ir pārliecināta, ka 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem ir visas iespējas vērienīgi izmainīt savu dzīvi.

Eksperte uzskata, ka septembrī būs lielas pārmaiņas, un pirmām kārtām tās būs saistītas ar to, ka uzreiz vairākas planētas atradīsies retrogrādā kustības fāzē.

2022. gada rudenī nepieciešams likt akcentu uz dzīves finansiālo pusi. Īpaši septembra otrajā pusē dažām zodiaka zīmēm īpaši veiksies finanšu jomā.

Dvīņi

Dvīņi, jūs gaida kāpumi un kritumi. Mēneša sākumā jūsu dzīvē parādīsies vēl vairāk jaunu cilvēku. Jūs gribēsiet nodarboties ar radošām aktivitātēm.

Lasi vēl: Lauris Reiniks pateicis stingru ”NĒ” mūzikai un pasākuma vadīšanai; iemesls liek satraukties

Šajā laikā jūs varat satikt savu mīlestību. Nepalaidiet garām iespēju doties ceļojumā. Mēneša beigās jūs gaida jauni pienākumi. Jums nāksies daudz strādāt, bet būs arī laiks atpūtai.

 

Lauva

Lauvas, jūs varat sastapties ar apmānu un nodevību. Grūtības var notikt vairākās dzīves sfērās. Iespējami konflikti ar tuviem cilvēkiem. Atcerieties, ka ne vienmēr ir nepieciešams visu uztvert pārāk nopietni. Reizēm vienkārši ir nepieciešams slikto situāciju palaist prom.

 

Nākošās zodiaka zīmēs skatiet nākošajā lapā

Leave a Comment