Eksperts atzīst: jābūt uzmanīgiem trešdien un ceturtdien, no sestdienas nedēļa būs pozitīva

Jauna prognoze no eksperta jūlija 3. nedēļai, no 17. līdz 23. jūlijam. Šonedēļ biosfēras stāvoklis sāk paaugstināties, nedēļas beigās sasniegs maksimumu ap aptuveni 32 punktiem.

Un diezgan ātri no +5 līdz +32. Mēs būsim uz šī harmoniskā, augšupejošā viļņa.

Nedēļas sākums – bīstami datumi

Nedēļas sākums ir diezgan specifisks, 15., un jā, arī 16. datums. Mēness ieiet Skorpiona zīmē. Strēlnieka zīmē tas ieies tikai 17. datumā. Šīs būs bīstamas Mēness dienas.

Karmiski šie datumi ir redzami valdošo dinastiju likteņos. Tālāk Zarajevs atgādina vēsturi, stāsta, ka tieši šādos periodos notika lielas un nozīmīgas slepkavības.

Tā ir sava veida enerģētiskā bedre ar karmisku noslieci. Šajā ziņā mēs redzam, ka arī šeit gaidāmi lieli satricinājumi, arī valdībā. Daudzi speciālisti ir brīdinājuši, ka periods no 17. jūlija būs grūts, un mūs gaida Visuma pārsteigums.

 

Zvaigžņu stāvoklis ir īpašs, Zarajevs uzskaita visus aspektus. Mēness tranzīta laikā caur Skorpionu pasliktinās attiecības starp dzimumiem. Mīlestības tempļi šajā laikā tiek aizslēgti, greizsirdīgi vīri sievām uzvelk uzticības jostu un atslēgas iemet akā. Kāpēc?

Tāpēc, ka ir ļoti nestabila enerģija. Šajā kontekstā sievietes, var pievērst savas acis citiem vīriešiem. Un arī vīrieši var šo ugunīgo enerģiju uzņemt pārmērīgi un attiecīgi neadekvāti izpausties.

Pozitīvais periods – no trešdienas

Šis periods, neraugoties uz to, ka līkne ir pacēlusies augšup, ir pagrieziena punkts. Pozitīvāks periods ir tad, kad Mēness būs Strēlniekā, t. i., no 17. dienas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment