Lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt 17. Jūlijā, pretējā gadījumā viss gads var paiet bēdās

17. jūlijs ir datums, kurā Dvīņiem īpaši jābūt piesardzīgiem, jo noteiktas darbības šajā dienā var ietekmēt visu gadu.

Eksperti uzskata, ka dažas darbības šajā datumā var radīt negatīvas sekas un pievilināt nelaimes. Tāpēc ir svarīgi zināt, no kādiem soļiem vajadzētu izvairīties, lai nodrošinātu veiksmīgu un harmonisku gadu.

Šajā sarakstā aplūkosim lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt 17. jūlijā, lai novērstu bēdu un neveiksmju iespējamību. Izpildot šos ieteikumus, jūs varēsiet izvairīties no negatīvām enerģijām un pievērsties pozitīvai nākotnei.

 

Dvīņi

Dvīņi, 17. jūlijā ir īpaši jābūt piesardzīgiem, jo šajā dienā noteiktas darbības var ietekmēt jūsu visu gadu.

Šajā dienā izvairieties no lielu lēmumu pieņemšanas, jo pastāv liela iespēja pieļaut kļūdas, kas ietekmēs jūs ilgtermiņā. Neieguldiet naudu nekādās jaunās idejās vai projektos, jo zvaigznes nav labvēlīgas finansiāliem riskiem šajā dienā.

Centieties izvairīties no jebkādiem strīdiem vai konfliktiem ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem, jo tas var radīt ilgstošas nesaskaņas.

Lasi arī:Polpettone – itāļu malotās gaļas rullis, kuru ir vieglāk pagatavot nekā daudzi domā 

Ja esat apsvēruši mainīt darbu, atliekat šo lēmumu uz citu dienu, jo 17. jūlijs nav piemērots laiks šādiem soļiem. Izvairieties no jebkādu līgumu parakstīšanas. Juridiskie un finanšu jautājumi var kļūt sarežģīti. Ja iespējams, nepieņemiet lēmumu par ceļojumiem, jo šajā dienā ir paaugstināts neparedzētu notikumu risks.

Izvairieties no lieliem pirkumiem, piemēram, automašīnas vai mājas iegādes, jo ir paaugstināts neapdomātu lēmumu risks. Neaizņemieties un neaizdodiet naudu. Pastāv liels risks, ka šie darījumi izrādīsies neveiksmīgi. Tāpat neizpaužat savus nākotnes plānus un idejas citiem, jo tas var radīt negatīvu enerģiju un šķēršļus.

Neplānojiet pārcelties uz jaunu dzīvesvietu, jo šajā dienā tas var izraisīt neparedzētas grūtības.

Jaunava

Jaunavām  17. jūlijā ir jābūt īpaši piesardzīgiem, jo šajā dienā noteiktas darbības var ietekmēt jūsu visu gadu. Šeit ir saraksts ar lietām, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt šajā dienā:

Izvairieties no lielu lēmumu pieņemšanas, jo pastāv liela iespēja pieļaut kļūdas, kas ietekmēs jūs ilgtermiņā. Neieguldiet naudu nekādās jaunās idejās vai projektos, jo zvaigznes nav labvēlīgas finansiāliem riskiem šajā dienā.

Centieties izvairīties no jebkādiem strīdiem vai konfliktiem ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem, jo tas var radīt ilgstošas nesaskaņas. Ja esat apsvēruši mainīt darbu, atliekat šo lēmumu uz citu dienu, jo 17. jūlijs nav piemērots laiks šādiem soļiem.

Izvairieties no jebkādu līgumu parakstīšanas. Juridiskie un finanšu jautājumi var kļūt sarežģīti. Ja iespējams, nepieņemiet lēmumu par ceļojumiem, jo šajā dienā ir paaugstināts neparedzētu notikumu risks.

Izvairieties no lieliem pirkumiem, piemēram, automašīnas vai mājas iegādes, jo ir paaugstināts neapdomātu lēmumu risks. Neaizņemieties un neaizdodiet naudu. Pastāv liels risks, ka šie darījumi izrādīsies neveiksmīgi.

Neizpaudiet savus nākotnes plānus un idejas citiem, jo tas var radīt negatīvu enerģiju un šķēršļus. Neplānojiet pārcelties uz jaunu dzīvesvietu, jo šajā dienā tas var izraisīt neparedzētas grūtības. Izvairieties no nekustamo īpašumu pirkšanas vai pārdošanas darījumiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par vēl citām zīmēm

Leave a Comment