Eksperts atzīst: jābūt uzmanīgiem trešdien un ceturtdien, no sestdienas nedēļa būs pozitīva

Daudzas lietas, ko neizdevās atrisināt pirmdien un otrdien, var atrisināt daudz vieglāk komandā vai ģimenē, turklāt ar lielu pozitīvu efektu. Šāds pilnmēness būs arī 21. jūlijā, kad būs pilnbrieds. Pilnmēness piešķirs zināmu enerģētisku toni. Gluži kā enerģijas dopinga iedarbība.

Nepieciešams uzņemt visus stimulus un vitamīnus, lai vairāk enerģijas varētu pareizi novirzīt kādiem svarīgiem mērķiem un uzdevumiem.

Vislabāk ir veidot kādas attiecības, ceļojumus un plānus, sākot no trešdienas un tālāk, līdz pat sestdienai, tas viss strādā ar plus zīmi. Jo vispārējais fons ir pozitīvs.

Nedēļas beigas

Šīs nedēļas beigās, 20. datumā, Marss atstāj ne pārāk labvēlīgo Vērša zīmi un ieiet saprotamākā, ērtākā, dinamiskākā Dvīņu zīmē.

Šajā kontekstā daži jauni projekti, jauni plāni nākamajiem 1,5-2 mēnešiem, kamēr Marss ceļos pa Dvīņu zīmi, tiks veicināti ar jaunu informāciju, vairāk šādiem daudzsološiem līgumiem, ceļojumiem, satikšanām utt. Tas viss sāksies svētdien vai pirmdien.

Lasi vēl: 3 zvaigžņu zīmes, kurām 2024. gada 18. jūlijā būs grūta diena un šī diena izšķirs jūsu likteni

Ja tev izdosies izturēt tieši to periodu, kad Mēness atradīsies Skorpionā, tad tu vari ieziet no stagnācijas perioda vai problēmām, kas varētu būt palikušas neatrisinātas.

Šī zinātne vienmēr ir fascinējusi cilvēci ar dziļu ieskatu mūsu personībās, attiecībās un dzīves perspektīvās. Šis periods, īpaši no jūlija beigām līdz augusta sākumam, solās būt ārkārtīgi aizraujošs. Pozitīva kosmiskā saskaņošana šajā laikā radīs prieku un laimi.

Daudzām zīmēm šis posms solās būt labklājības un gandarījuma laiks. Planētu kustības rada harmonisku enerģiju, kas ļauj piedzīvot pozitīvas pārmaiņas un priecīgus mirkļus dažādās dzīves jomās.

Šī pilnmēness laikā Mežāzī attīstīsies vai par sevi atgādinās situācijas, ar kurām mēs saskārāmies pirms sešiem mēnešiem.

Turklāt laiks pirms un pēc pilnmēness (no 19. līdz 22. jūlijam) var būt ļoti satraucošs un grūts, jo Mēness atradīsies gandrīz precīzā savienojumā ar Plutonu, kas notikumiem, kas varētu notikt, piešķirs kādu dramatisku krāsojumu.

Mēs izjutīsim notiekošā emocionālo smagumu, bezcerību un karmisko raksturu.

 

Leave a Comment