Eksperti ir pastāstījuši, kāpēc pāri visbiežāk šķiras pēc pirmā kopīgā atvaļinājuma

Ceļošanai kopā ar otro pusīti ir daudz priekšrocību – sākot no saulrieta baudīšanas pludmalē līdz pat naudas ietaupījumam. Tomēr, dodoties atvaļinājumā kopā, attiecības var arī beigties.

Saskaņā ar The Independent datiem aptuveni 60 % aptaujāto ceļotāju atzina, ka pirmo romantisko atvaļinājumu ar jauno partneri uzskata par pārbaudi, lai pārliecinātos, vai viņi patiešām sader.

Saskaņā ar pētījumu, ko pasūtīja Tui Blue, pāri ir nobažījušies, ka uzturēšanās blakus viens otram visu dienu un nakti var viņiem sagādāt īstu šoku un likt apšaubīt, vai partneris viņiem patiešām patīk.

Tiek norādīts, ka trīs lielākās bailes jaunajiem pāriem atvaļinājuma laikā ir šādas: krākšana miegā (29 %), gāzu palaišana, esot blakus partnerim (29 %) un kopīga vannas istaba (26 %).

Citas grūtības, kas cilvēkus uztrauc, ir apzināšanās, ka viņi ir netīri (20 %). Un, lai gan nav nekas slikts, ja savi ģimenes locekļi ir tuvi, 13 % respondentu norādīja, ka, uzzinot, ka viņu partneris katru dienu sazinās ar ģimeni FaceTime režīmā, var rasties šaubas par viņu attiecību statusu.

Lasi vēl: 10 noteikumi, kuru ievērošana novērš tomātu fitoftoras izplatību

Attiecību eksperts Pols Brunsons piekrīt, ka stress, kas rodas, dodoties atvaļinājumā kopā ar mīļoto cilvēku, var būt īsta problēma.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 54%

0%

“Pirmais kopīgais ceļojums ir aizraujošs, bet nervus kutinošs solis lielākajai daļai jauno pāru…… Var rasties satraukums par to, ka, pavadot tik daudz laika kopā vienatnē, viens otru var pakļaut potenciāli kaitinošiem vai neparastiem ieradumiem… vai, vēl sliktāk, nepatīkamiem ieradumiem,” norāda Brunsons.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment