Eirovīzijas skatītājus pamatīgi satrauc brīdis, kad uz lielās skatuves uznāk mūziķis Dons; neviens ko tādu negaidīja!

Eirovīzijas skatītājus pamatīgi satrauc brīdis, kad uz lielās skatuves uznāk mūziķis Dons. Neviens nebija gaidījis, ka viņa uznāciens izvērtīsies šāds. 

Vai kādu dalībnieku var arī diskvalificēt no Eirovīzijas?

Jā, dalībnieku var diskvalificēt no Eirovīzijas dziesmu konkursa dažādos gadījumos. Piemēram, ja dalībvalsts neievēro konkursa noteikumus vai kādā citā veidā pārkāpj konkursa noteikumus vai starptautiskās tiesības,

Eirovīzijas rīkotāji varētu izlemt diskvalificēt šo dalībvalsti vai konkrēto dalībnieku. Diskvalifikācija var notikt arī tad, ja dalībnieks vai dalībvalsts nesamierināmi pārkāpj konkursa noteikumus pirms vai pēc izpildes.

Lasi vēl: Viņus sagaida kardinālas pārmaiņas…. Slavenā ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina paziņo, ka maijā 3 Zvaigžņu zīmēm dzīve burtiski apmetīs kūleni

 

Tests par Eirovīziju: 

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

 

Pirmajā konkursā piedalījās septiņas Eiropas valstis – Šveice, Vācija, Francija, Itālija, Beļģija, Nīderlande un Luksemburga. Katra valsts sūtīja vienu dziesmu izpildītāju, un uzvaru ieguva Šveices izpildītājs Lys Assia ar dziesmu “Refrain”.

Kopš tā laika Eirovīzija ir kļuvusi par vienu no lielākajiem un populārākajiem mūzikas pasākumiem pasaulē, un tā tiek rīkota katru gadu, pulcējot daudzas Eiropas valstis un pat vairākas valstis ārpus Eiropas.

74 gadu vecumā pēc ļoti grūtiem mēnešiem, dienām un pat stundām viņsaulē devies aktieris ar stipru gribu

Lasi vēl: Eirovīzijas pusfinālā kāds dziedātājs piedzīvo pamatīgu apkaunojumu! Visi zālē esošie sastinga to redzot

Dons ir Latvijas mūziķis un dziedātājs. Viņš ir pazīstams ar savu unikālo mūzikas stilu, kas apvieno dažādas žanru ietekmes, tai skaitā popu, rokmūziku, elektronisko mūziku un alternatīvo mūziku.

Viņa mūzika bieži ir saistīta ar dziļiem tekstiem un spēcīgu emocionālu sajūtu, kas parādīsies arī Eirovīzijas priekšnesumā. Dons ir arī bijis Latvijas pārstāvis Eirovīzijas dziesmu konkursā, uzstājoties ar dziesmu “Heartbeat” 2014. gadā. Viņa talants un mūzikas spēja ir ieguvuši atzinību gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.

Vakar pusfinālā kāpa uz skatuves ar sevi iepazīstināt arī otrie pusfinālisti, kuru vidū bija arī Latvijas pārstāvis Dons. Diemžēl šis brīdis neizvērtās kā cerēts..

Skatāmies tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment