Džūlija Vanga publicē: Zodiaka zīmes, kas no decembra vidus saņems laimes dāvanas

Džūlija Vanga stāsta, kuras zodiaka zīmes no decembra vidus saņems laimes dāvanas un paša likteņa vēstījumus, kuri jūs uzvedīs veiksmes kalnos. 

Kas ir slavenā Džūlija Vanga?

Džūlija Vanga ir modele, aktrise, TNT projekta “Ekstrasensu cīņas” 15. sezonas uzvarētāja. 2019. gada vasarā Vanga pieņēma vārdu Tomass Vindsors un lūdza, lai viņu uzrunā vīriešu dzimtē.

Vanga – zīlniece no Latvijas, pēc daudzu atzinības, kļuva par TNT kanāla mistiskā projekta 15. sezonas noslēpumaināko dalībnieci, un pati meitene paziņoja: viņa – ir maģija un gars cilvēka ķermenī – Haosa gars.

Lasi vēl : Policija nāk klajā ar ļoti nopietnu paziņojumu visiem autovadītājiem! Daudzi šoferi saņems lielus naudas sodus

Lasi vēl : Gada nogalē nauda Jums plūdīs kā pa reni! Pāvels Globa paziņo laimes pareģojumu vairākām zīmēm

Arī Vanga teica, ka gars izvēlējies viņas ķermeni un likteni, tāpēc uzvara 15. “Kaujā” kļuva Vangai par dzīvības un nāves jautājumu pašreizējā inkarnācijā.

Starp citu, viņa stāsta, ka atceras visas savas iepriekšējās dzīves: to laikā, kad piedalījās “Kaujā”, bija jau vairāk nekā 150, un pēdējo reizi Džūlija piedzima vācu Fērstenbergā.

Džūlija Vanga dzimusi 1981. gada 29. oktobrī Rīgā, kur viņa mācījās parastā skolā. Viņai vienmēr patika Latvijas galvaspilsēta: šajā pilsētā, pēc Vangas domām, ir daudz sakrālu stūru un varas vietu.

Jau no bērnības Vanga izcēlās starp saviem vienaudžiem. Neinteresējās par lellēm, citām rotaļlietām un deva priekšroku vientulībai. Jau no agras bērnības viņai piemita dāvana manipulēt ar cilvēkiem.

Vangas mātei Tatjanai Vladimirovnai, pēc profesijas kodolfiziķei, ar ekstrasensiem nav nekāda sakara, taču meitas aizraušanos ar ekstrasensiem pilnībā atbalsta. Džūlija nekad nav redzējusi savu tēvu.

Lasi vēl: Cilvēces mūžs ir ierobežots – pētnieki noskaidrojuši precīzu Zemes bojāejas brīdi

Viņa pati ir pārliecināta, ka viņš nav no šīs pasaules. Savukārt Tatjana apgalvo, ka 1980. gadā viņai bijis kontakts ar citplanētieti, kurš viņai parādījies cilvēka veidolā.

Lasi vēl: Nauda, veiksme, mīlestība: 3 zodiaka zīmes, kas 2024.gadā būs īpaši izredzētas

Sabiedrībai pret šiem vārdiem ir atšķirīga attieksme: vieni sievietei tic, citi viņu uzskata par traku. Vēl citi uzskata, ka pati Jūlija Vanga lūgusi savu māti izstāstīt šo stāstu. Tomēr meitenes ģimene ne vienmēr bija nepilnīga. Džūliju audzināja patēvs, ar kuru attiecības neveidojās, un viņš pats necentās atrast kopīgu valodu ar savu atvasi.

Džūlija Vanga atklāja, kurām zodiaka zīmēm šī mēneša vidū stipri paveiksies un kuras saņems vēstījumu, kurš mainīs viņu nākotni uz labāku. Kuri tie būs?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment