Dzīve decembrī pagriezīsies par 180 grādiem: Globa piecām zodiaka zīmēm pareģoja jaunu algu un pārcelšanos

Lauva

Lauvām decembrī neticami veiksies, un veiksme viņus pavadīs gandrīz visās sfērās. Decembris ir pārmaiņu laiks. Vai plāno mainīt darbu? Vai varbūt vēlējies pārcelties? Droši īstenojiet savus plānus! Uzņemieties jaunus projektus un uzdevumus. Jo jums ir nodrošināti panākumi. Un jā, darba būs daudz!

Var rasties konflikti ar otro pusīti. Nebaidies būt pirmais, kas izlīgst, pat ja tu neesi vainīgs. Jo ātrāk nodibināsiet attiecības ar mīļoto, jo vieglāk jums būs.

Mēneša beigās var būt nevajadzīgi pirkumi. Centies no tā izvairīties.

 

Svari

Svari decembrī jutīsies lieliski. Šis ir labs mēnesis visos aspektos. Zvaigznes sola šīs zīmes cilvēkiem patīkamus pārsteigumus un ceļojumus. Neatsakieties no aktīvām brīvdienām.

Decembrī vientuļie zīmes pārstāvji var atrast sev radniecīgu dvēseli. Iespējams, liktenīgā tikšanās notiks tieši ceļojuma laikā. Svariem, kuriem jau ir ģimenes, būs iespēja nostiprināt attiecības ar partneri. Arī karjeras plānā Svarus gaida panākumi. Ja esi sapņojis par paaugstinājumu vai jaunu amatu, ir laiks par to runāt ar priekšnieku.

 

Mežāzis

Decembra notikumi sagādās patiesu prieku Mežāžiem. Būs daudz raižu, taču tu pavadīsi laiku, maksimāli to izmantojot. Tavā personīgajā dzīvē valdīs harmonija. Mežāži varēs koncentrēties uz darba jautājumu risināšanu.

Lasi vēl: Visiem iedzīvotājiem, kuriem ir ”“Mastercard” norēķinu kartes gaidāmas pamatīgas izmaiņas attiecībā uz kartēm!

Decembris nav labākais mēnesis, lai mainītu darbu, it īpaši, ja jums šobrīd ir stabili ienākumi. Taču bez darba palikušajiem zīmes pārstāvjiem ļoti paveiksies. Jums ir visas iespējas iegūt labu amatu.

Decembrī nebrauciet komandējumos. Šo laiku labāk pavadiet kopā ar mīļajiem.

 

Leave a Comment