Dziedātājs Miks Dukurs pavisam nesen ļoti atklāti pastāstījis par kādu savu atkarību: ”Kā beidzās pēdējā reize”

Miks Dukurs, latviešu dziedātājs un mūzikas autors, dzimis muzikālā ģimenē. Viņa tēvs Edijs bija basģitārists, kurš spēlēja grupā “KWO”, Igo pavadošajā ansamblī un vairākās citās grupās.

Viņa māsa Paula piedalījās konkursā “Jaunās zvaigznes”, kā arī Eirovīzijas Nacionālajā atlasē. Mūziķim šobrīd ir 34 gadi un viņš atklāti kādā raidījumā padalījās ar savu pašreizējo atkarību.

Mūziķis aktīvi cīnās ar atkarību no alkohola. Kā stāsta pats dziedātājs, vidusskolā bijusi traka – pat vecāki nevarēja iedomāties, kā būs 15 vai 16 gadus vecu jaunieti vienu ievietot dzīvoklī Rīgas centrā.

“Viņi domā, ka dēls dzīvos skaisti izremontētā dzīvoklī. Bet tās bija ballītes no pirmdienas līdz piektdienai. Atkarība pārņēma manu dzīvi, un es pārtraucu iet skolā. Es biju pārāk aizņemts, spēlējot rokgrupā, tomēr arī tur visur valdīja uzdzīve”

Lasi vēl: “Vai esat kādreiz izjutuši iekšēju aicinājumu izpētīt nezināmo..”; Saņemiet debesu vēstījumu, izvēloties attēlu, kas jums patīk vislabāk

Dziedātājs pavisam nesen otro reizi mēģina atturēties no alkohola. Diemžēl pandēmijas laikā, viņš atkal esot atsācis, jo valdīja apkārt spriedze un neziņa. Tomēr dziedātājs šobrīd ir pārliecināts, ka spēs uzveikt šo atkarību līdz mūža galam.

Lai izdodas!

 

Leave a Comment