“Sievietēm ar šiem vārdiem 2023. gadā būs melna svītra” – veiksme no viņām novērsīsies

Tā kā pēdējie gadi izrādījušies diezgan grūti, daudzi eksperti uzreiz atzīmēja, ka arī 2023.gads būs nepatīkamu notikumu pilns. 

Ezotēriķi arī atzīmē, ka melnā svītra spēcīgi ietekmēs sievietes ar šiem vārdiem. Viņas patiešām pārdzīvoja grūtu laiku. Veiksme viņas atstās gandrīz līdz vasaras vidum.

 

Vārda VANESA īpašnieces piedzīvos finansiālas problēmas. Būs papildu izdevumi, kas pasliktinās situāciju. Iespējams, viss sasniegs tik kritisku punktu, ka nāksies vērsties pēc palīdzības pie tuviniekiem.

Speciālisti iesaka no šīs palīdzības neizvairīties, jo viena pati tā nedarbosies. Neizvairieties no šīs palīdzības, bez tās jūs, iespējams, nevarēsit tikt galā.

 

Bet tām, kuru vārds ir KATRĪNA, 2023. gada sākums bija ļoti veiksmīgs. No debesīm lija likteņa dāvanas. Tomēr aprīlī pienāks ne tas patīkamākais periods.

Lasi vēl: “Vai esat kādreiz izjutuši iekšēju aicinājumu izpētīt nezināmo..”; Saņemiet debesu vēstījumu, izvēloties attēlu, kas jums patīk vislabāk

Problēmas var atrisināt kāds no jūsu tuvākā loka. Tāpēc ar padomu jābūt uzmanīgiem. Lēmumi jāpieņem tikai pēc tam, kad tos vairākas reizes pārdomājat.

DINIJA būs vainīga vairumā gadījumu, kad viņām neizdodas. Eksperti skaidroja, ka pārmērīgas emocijas un lepnums situāciju tikai pasliktinās.

Tiek atzīmēts, ka ir jātiek galā ar emocijām un jāseko ne tikai vārdiem, bet arī darbībām. Labāk ieklausies citos

Leave a Comment