Dvīņi atrisinās daudz jautājumus, bet Svari aizņemti ar ģimenes lietām; Dienas prognoze 8. jūlijam visām zīmēm

Ceturtdiena, 2024. gada 8. augusts, ir lielisks laiks plānošanai. Eksperti iesaka uzticēties savai “sestajai maņai”. Tā ir intuīcija, kas palīdzēs jums gūt panākumus, atklāt jaunus enerģijas avotus un paplašināt redzesloku.

Spogulis  žurnālisti noskaidroja, kas šajā dienā sagaidāms katrai zvaigžņu zīmei.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auni saskaras ar zināmām grūtībām personīgajā dzīvē. Šīs zīmes ģimenes pārstāvji var nesaņemt atbalstu no radiniekiem un draugiem. Šādā situācijā ir svarīgi atrast pareizos vārdus, lai tiktu saprasts un tiktu uzklausīta viņa nostāja.

Lasi arī: Kāpēc nedrīkst un pat nav ieteicams ilgi skatīties kaķim tieši acīs; daudzi saimnieki šo pārkāpj

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vēršiem šī diena būs diezgan izaicinoša. Tev vajadzētu izrādīt lielāku iniciatīvu un neatlaidību. Tev nevajadzētu sarežģīt attiecības ar draugiem un paziņām, jo konflikts var ieilgt uz ilgu laiku.

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Šī diena Dvīņiem solās būt veiksmīga. Tev izdosies atrisināt daudzus aktuālus jautājumus un iegūt beznosacījumu autoritāti. Dienas otrajā pusē velti laiku mājas lietām.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēzim šī diena būs līderības laiks, ko veicinās tava aktivitāte un iniciatīva. Lai atgūtu spēkus, nodarbojies ar sportu.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien piedzīvos vienu no laimīgākajām dienām, kad viņi varēs veiksmīgi tikt galā ar jebkuriem uzdevumiem. Liktenis tev ir sarūpējis aizraujošus romantiskus pārsteigumus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Eksperti iesaka Jaunavām uzsākt jaunus darījumus un projektus. Ja tev ir liekais svars, kas traucē virzīties uz priekšu, tagad ir īstais laiks no tā atbrīvoties. Tāpat tev nevajadzētu baidīties pārtraukt komunikāciju ar nepatīkamiem cilvēkiem – viņu vietu ieņems daudz cienīgākas personas.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šajā dienā Svari būs īpaši aizņemti ar ģimenes lietām. Centies pievērst vairāk uzmanības saviem mīļajiem – viņiem tavs atbalsts ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment