Draudzību ar nepazīstamu vīrieti viņa apstiprināja Facebook, bet pāris dienas vēlāk sākās īsts trakums

Sociālie tīkli mūsdienās ir tik izplatīti, ka tos izmanto gandrīz visi. Ja jums nav sociālo tīklu, jūs, visticamāk, dzīvojat uz Mēness.

Vispopulārākā no visām vietnēm ir Facebook, kurā nekad nevar zināt, kas lasa vai skatās tavā profilā ievietoto informāciju. Mēs kopīgojām stāstu, kas nesen izplatījās tiešsaistē.

Lasot šo stāstu, es nevaru izjust bijību. Tas patiešām ir šedevrs. Noslēpumains ielūgums ved uz jaunu Facebook lapu. Jūs viņu nepazīstat, bet redzat, ka bildē viņš izskatās jauki, tāpēc nolemjat pievienot viņu kā draugu Facebook. Šodien manai meitai skolas diena.

Viņa savā skolas formā izskatās tik mīļa, ka nevar viņu nenofotografēt un ievietot savā Facebook profilā, lai to redzētu visi draugi un radinieki. Esmu tik laimīga, ka varēju “reģistrēties” skolā, atzīmēt viņu Facebook un pat uzrakstīt:

Lasi vēl: Vasilisa Volodina paziņo veiksminiekus: Zodiaka zīmes, kurām būs ienākumu pieaugums novembrī

Cik ātri skrien laiks! Mana mazā meitene ir tik lepna par sevi! Šis ir manas meitas Sāras attēls viņas pirmajā skolas dienā. Viņa ir tik lepna par sevi, un es esmu tik pateicīga, ka viņa ir manā dzīvē. Viņa ir brīnišķīga jauna dāma, un es esmu tik lepna, ka esmu viņas māte.

Bet šo tekstu var arī pārfrāzēt:

“Meitene. Vecums – 5 gadi.
Kastaņu brūni mati, brūnas acis.
5000 ASV dolāri.”

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment