Aktieris ir gatavs runāt par savas sievas traģisko mūžībā aiziešanu: ”Smagas slimības dēļ zaudēja dzirdi un redzi”

Kāds aktieris ir nolēmis pastāstīt par savu sāpīgo sievas zaudējumu. Viņš šīs atmiņas glabā dziļi sirdī, jo katru reizi par šo runājot viņš nespēj novaldīt asaras..

Krievijas iedzīvotājs 77 gadus vecais Aleksandrs Adabašjans joprojām ar sāpēm atceras zaudējumu. Aktiera pirmā sieva Marina Ļebeševa nomira 27 gadu vecumā. Slavenais mākslinieks satika savu pirmo sievu, pateicoties draugam Pāvelam Ļebeševam.

Marina bija kinooperatora māsa. Adabašjans un Ļebeševa apprecējās, bet laimīgā laulībā dzīvoja tikai trīs gadus. Meitene ar spilgtu izskatu strādāja par režisora asistenti, bet sapņoja kļūt par aktrisi.

Liktenis viņai uzsmaidīja, viņa sāka iegūt lomas, spēlēja filmā “Mīlas verdzene”. Tomēr šī filma bija pēdējā topošās mākslinieces karjerā. Filmas uzņemšanas laukumā 1975. gadā Marina sajutās slikti. Neskatoties uz to, viņa turpināja strādāt. Slimnīcā Aleksandra sieva nokļuva smagā stāvoklī, viņai konstatēja asins saindēšanos.

 

“Tas viss ir ļoti grūti, viņa nomira šausmīgā nāvē – no zālēm viņa vispirms zaudēja dzirdi, pēc tam redzi. Tas viss bija šausmīgi. Sākumā tika uzskatīts, ka Marinai ir sepse, bet tad izrādījās, ka pie visa vainojama kāda sistēmiska asins slimība. Tas kļuva skaidrs tikai pēc sievas nāves,” atceras Adabašjans.

Kopš šīs traģēdijas ir pagājis gandrīz pusgadsimts, bet Aleksandrs Artemovičs joprojām to atceras ar rūgtumu. Filmas “Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumi: Bāskervilu suns” aktieris mierinājumu un ģimenes laimi guva laulībā ar mākslinieka asistenti Jekaterinu Šadrinu.

Lasi vēl: Draudzību ar nepazīstamu vīrieti viņa apstiprināja Facebook, bet pāris dienas vēlāk sākās īsts trakums

Pārim piedzima divas meitas, kuras saņēma vārdus par godu saviem vecākiem – Aleksandra un Jekaterina. Pārim ir septiņi mazbērni. “Mana sieva ir radījusi mājas, atmosfēru, kurā es jūtos ērti. Tā ir daļa no manis, ” raidījumā “Dzīve un liktenis” sacīja aktieris.

 

Leave a Comment