Divas zodiaka zīmes, kuras nedrīkst nēsāt sudrabu: savādāk bēdas un nabadzība neatkāpsies

Sudrabs tiek uzskatīs par vienu no pašiem spēcīgākajiem metāliem. Tas pasargā no ļaunas acs, negatīvās ietekmes, piesaista labklājību.

Tomēr ne visiem rotājumi no šī metāla atnesīs veiksmi un laimi. Dažiem tas atnesīs asaras un nabadzību. Astroloģe Dariana Sergejeva pastāstīja, kurām divām zodiaka zīmēm kategoriski aizliegts nēsāt sudrabu.

Auni kategoriski nedrīkst nēsāt sudrabu

Auniem, kas ir pirmā zīme zodiaku lokā, piemīt jaudīga enerģētika. Šie cilvēki ir diezgan spēcīgi un mērķtiecīgi, lai panāktu visu, ko vēlas. Tas ļauj viņiem aktīvi virzīties pa karjeras kāpnēm. Viņi nebaidās parādīt iniciatīvu arī mīlas lietās.

Auni tiek uzskatīti par uguns trigona pārstāvjiem. Viņos ir daudz aktīvās enerģijas, bet tikai tā nekādi nesaskan ar “mēness metālu”.

Sudrabam ne tikai nepatīk Aunu enerģija, bet tas arī vēl atbaida veiksmi. Bet bez veiksmes palīdzības panākt visu iecerēto ir daudz grūtāk. Tāpēc Auniem ir vērts atteikties no sudraba rotaslietām.

Lasi vēl: 81 gadu vecumā aizsaulē devies, aktieris kurš vairākkārt kļuvis par Kinoakadēmijas Zelta maskas ieguvēju

Tā vietā labāk izvēlēties skaistus gredzenus un ķēdītes no zelta. Tie noteikti palīdzēs atklāt jūsu potenciālu un aizsargās no nelaimes.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment