Dīvainākā vasara šajā gadsimtā būs 2023. gadā: sinoptiķi neizpratnē par prognozi

Sinoptiķi ir apkopojuši laika prognozi 2023. gada jūnijam-augustam. Saskaņā ar to atsevišķās pasaules valstīs, tostarp Latvijā laikapstākļi nesīs vienu laikapstākļu pārsteigumu pēc otra, samazinot temperatūras anomālijas. un dabas katastrofas.

Daudzas valstis gaida dīvainākā vasara pēdējos gados. Spriežot pēc ilgtermiņa prognozēm vasarai, kas sāks parādīties jau martā, 2023. gada jūnijā-augustā klimatiskā situācija valstī būs ļoti nestabila un bagāta ar dabas stihijām.

Tātad daži meteoroloģiskie dienesti apgalvo, ka 2023. gada vasarā dažas valstis sagaida neparasti tveicīgs karstums. Citi sola lietusgāzes un viesuļvētras ar smilšuvētrām, bet citi biedē ar netipiski zemu temperatūru.

Lasi vēl: Apreibsi aiz laimes: 3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji aprīlī kļūs stāvus bagāti

Taču gandrīz visi eksperti ir pārliecināti, ka 2023. gada jūnijā-augustā klimatiskā situācija daudzās valstīs būs ļoti nestabila un nav izslēgtas dabas katastrofas.

Tīmeklī parādījušās vairākas ilgtermiņa prognozes par gaidāmo vasaru, un ne visas tās sakrīt, tomēr dažas no prognozēm ir visai skarbas un dīvainas.

 

Lūk, kāda vasara būs gaidāma Latvijā – lasi tālāk

Leave a Comment