Diemžēl skumja sēru vēsts pāršalc arī Latviju; uz debesu valstību ir devusies ļoti talantīga personība

Diemžēl skumja sēru vēsts pāršalc arī Latviju un tās iedzīvotājus. No šīs pasaules prom aizsteidzies ļoti talantīgs un neticami veiksmīgs cilvēks, kura ieguldījums sabiedrībā būs vienmēr paliekošs. 

Tikt galā ar sēru emocijām ir izaicinājums, kas prasa laiku, pacietību un izpratni. Atļaujiet sev justies un dziedināt, un atcerieties, ka jūs neesat viens šajā ceļā – ir daudz resursu un cilvēku, kas var jums palīdzēt šajā grūtajā laikā.

Nedrīkst aizmirst par pašaprūpi un rūpēm par savu veselību. Pievērsiet uzmanību tam, ko ēdat, mēģiniet ēst veselīgi un izvairīties no pārmērīga alkohola vai citu vielu lietošanas, kas var tikai pastiprināt negatīvās emocijas.

Nodrošiniet sev pietiekamu atpūtu un mēģiniet atrast laiku aktivitātēm, kas jums sniedz prieku vai relaksāciju, piemēram, lasīšanai, filmām vai hobijiem.

Sēru vēsts ir pārņēmusi Latvijas fotogrāfu saimi – mūžībā aizgājis ievērojamais fotogrāfs un fotovēsturnieks Pēteris Korsaks, kurš dzimis Rēzeknes novada Višķeros.

Pēteris Korsaks, izcilais fotogrāfijas mākslas pārstāvis un “Latgales fotogrāfi laika ritumā XIX-XXI gadsimtā” līdzautors, ir atstājis neizdzēšamas pēdas Latvijas kultūrā.

Lasi vēl: 55 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris; diemžēl viņš bija ceļā uz filmēšanos, bet to nesasniedza

Viņa aiziešana ir liels zaudējums visiem, kas pazina viņu un viņa darbus. Pēteris Korsaks paliks mūsu atmiņās kā cilvēks, kurš caur savu objektīvu spēja iemūžināt laikmeta elpu un dvēseli.

 

Leave a Comment