Diemžēl pēc ilgas un grūtas cīņas par savu dzīvību aizsaulē devusies ievērojama māksliniece; viņai palika divi bērni

Diemžēl pēc ilgas un grūtas cīņas par savu dzīvību aizsaulē devusies ievērojama māksliniece. Viņa šo pasauli pameta cienījamā vecumā. 

Latviešu tautas tradīcijās runā, kad cilvēks pamet šo pasauli, tad dvēsele klejo pa pasauli, līdz atrod mieru. Dvēsele var apmeklēt savus tuviniekus sapņos.

Svarīgi ir ievērot sēru tradīcijas, lai palīdzētu dvēselei pāriet uz aizsauli. Jāatceras, ka šīs ir tikai dažas no interpretācijām par to, kas notiek ar dvēseli pēc cilvēka aizsaulē došanās.

Nav pareizas vai nepareizas atbildes, jo tas ir katra individuālā uzskata jautājums. Svarīgākais ir atrast mierinājumu un pieņemt šo kā dabisku dzīves sastāvdaļu.

 

Izpildi šo testu: 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

25. februārī, kļuva zināms par zaudējumu – tika pārtraukta Ukrainas slavenās mākslinieces Ludmilas Alfimovas dzīve. Viņa spēlēja kulta filmās “Aiz diviem zaķiem” un “Kāzas Maļinovkā”. Šīs filmas tika rādītas daudzviet pasaulē.

Tulčinas rajona valsts administrācijas oficiālajā Facebook lapā tiek ziņots, ka Alfimova aizsaulē devās 22. februārī. Viņa aizsaulē devāš 88 gadu vecumā Vinņicas apgabala Pečeras ciematā.

“Šodien no šīs pasaules prom devās Ludmila Alfimova. Ludmila no 1993. gada līdz pat šim laikam dzīvoja Špikivkas kopienas Pečeras ciemā. Viņai bija 88 gadi. Izsakām visdziļāko līdzjūtību ģimenei un tuviniekiem, dalāmies bēdās ar visiem, kas pazina vai strādāja kopā ar Ludmilu! Gaiša piemiņa!” – teikts vēstījumā.

Lasi vēl: Ir ļoti svarīgs iemesls kāpēc nekad sieva nedrīkst pati griezt savam vīram matus! Tu brīnīsies!

Viņai ir divi bērni – Elizaveta un Jeļena. Viņus aktrise dzemdēja no Feliksa Alfimova. Tomēr vēlāk zvaigzne satikās ar kolhoza priekšsēdētāju Ivanu Kalņicki.

Lasi vēl: Policija nākusi klajā ar ļoti skumju vēsti; gājis bojā talantīgs bijušais hokejists

Viņi sāka satikties, bet parakstīja līgumu tikai pēc 20 gadiem no pirmās tikšanās dienas, pēc Kalņicka sievas aizsaulē došanās. Viņiem nebija kopīgu bērnu.

 

Leave a Comment