Diemžēl ”Netflix” faniem ļoti skumjas ziņas: ”Pavisam drīz gaida nepatīkamas izmaiņas”

”Netflix” pārstāvji pirms īsa brīža paziņoja ļoti nepatīkamus jaunumus saviem klientiem. Pārstāvji atzīst, ka viņiem citas iespējas vienkārši patreiz nav. 

Netflix ir korporācija un straumēšanas platforma filmām un televīzijai, ko 1997. gada 29. augustā izveidoja Rīds Heistings un Marks Rendolfs.

Tās pakalpojumi ietver interneta straumēšanu un DVD piegādi pa pastu. Netflix straumēšanas vietne ir viena no lielākajām savā nozarē.

Sākot ar 2013. gadu, Netflix sāka iesaistīties gan filmu, gan TV programmu veidošanā. Šis uzņēmums sākotnēji tika izveidots Kalifornijā, Amerikas Savienotajās Valstīs, kur tas joprojām atrodas līdz šai dienai.

Lasi vēl: Latvijas Televīzijā skumja diena: mūža miegā aizmigusi izcila režisore: ”Viņa bija un būs daļa no Latvijas Televīzijas”

1998. gadā, gadu pēc kompānijas izveidošanas tā sāka darbību, piegādājot DVD filmas un televīzijas seriālus pa pastu. 2007. gadā Netflix paplašināja savu darbību, izveidojot interneta straumēšanas servisu, saglabājot DVD un Blu-ray iznomāšanu.

”Netflix” pārstāvji diemžēl paziņoja par ļoti bēdīgām ziņām saistībā ar izmaiņām, kuras skars pilnīgi visus klientus. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment