Diemžēl ”Netflix” faniem ļoti skumjas ziņas: ”Pavisam drīz gaida nepatīkamas izmaiņas”

Netflix ir ieviesis stingrākus drošības pasākumus, lai ierobežotu lietotāju paroļu izplatīšanu vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē, tostarp Amerikas Savienotajās Valstīs.

Kā norāda uzņēmums, lietotāji ir pienācīgi informēti, ka profila izmantošana ārpus viņu mājsaimniecības robežām nav pieļaujama bez maksas.

Nesen veikto modifikāciju rezultātā katram jaunajam lietotājam jāsedz papildu ikmēneša abonēšanas maksa 7,99 USD apmērā. Līdz šim Netflix lietotājiem bija iespēja kopīgot savu profila paroli.

Netflix ir izplatījis saviem klientiem digitālos paziņojumus, informējot, ka paroles koplietošana turpmāk tiks padarīta par maksas līdzekli.

Netflix lietotāji, kas dzīvo 103 valstīs, tostarp ASV, Apvienotajā Karalistē, Francijā, Vācijā, Austrālijā, Singapūrā, Meksikā un Brazīlijā, saņems šādu ziņojumu.

Lasi vēl: Sinoptiķi brīdina visus Latvijas iedzīvotājus: ”Sākot ar piektdienu laiks strauji pasliktināsies un kļūs skarbs”

Pēc pagājušajā gadā izteiktās deklarācijas par profilu koplietošanas ierobežojumu noteikšanu atsevišķos tirgos tika izmēģinātas dažādas stratēģijas.

Saskaņā ar uzņēmuma paziņojumu vairāk nekā 100 miljoni mājsaimniecību ir sniegušas savus pieteikšanās akreditācijas datus paziņām un ģimenes locekļiem, kuri izmanto Netflix pakalpojumus bez maksas. Marta beigās Netflix bija uzkrājis vairāk nekā 232 miljonus abonēto lietotāju visā pasaulē.

Leave a Comment