Degvielas uzpildes stacija ”Virši” paziņo ļoti patīkamus jaunumus saviem klientiem! Nu tik būs!

Atklāšanas “Viršu” DUS Lietuvā paredzēts izvietot valsts dienvidu reģionā, konkrēti pie autoceļa A5, netālu no Marijampoles. Uzņēmums apliecina, ka DUS “Viršu” 314 kvadrātmetrus plašās ēkas celtniecībā, kurā ietilpst veikala un kafejnīcas zona, tiek stingri ievērota izveidotā “Viršu” DUS koncepcija.

“Virši-A” valdes priekšsēdētājs Jānis Vība uzsver Lietuvas tirgus nozīmi viņu organizācijai, jo tam ir liela nozīme gan biznesa, gan privātā segmenta klientiem.

Turklāt viņš paredz, ka uzņēmuma dibināšana Lietuvā dos labvēlīgus rezultātus “Virši-A” ilgtermiņa biznesa stratēģijas virzībai.

 

Tas tiks panākts, veicinot zīmola atpazīstamību visā Baltijas reģionā un paplašinot produktu pieejamību esošajiem un potenciālajiem klientiem Lietuvā. Iepriekš ziņots, ka koncerna “Virši-A” auditētais apgrozījums iepriekšējā gadā bija 375,11 miljoni eiro, kas ir būtisks pieaugums par 69,8% salīdzinājumā ar 2021.gadu.

Turklāt koncerna peļņa piedzīvoja ievērojamu pieaugumu par 56,7% līdz 10,37 miljoniem eiro. Turklāt pati “Virši-A” šajā pašā periodā sasniedza 350,827 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas atspoguļo būtisku pieaugumu par 59% salīdzinājumā ar 2021.gadu.

Lasi vēl: Anastasijas Zavorotņukas kolēģi netic, ka aktrise ir dzīva, Nastjas māte visu laiku raud un tam ir slēpts iemesls!

Nedaudz pieauga arī uzņēmuma peļņa par 0,7%, kopumā sasniedzot 5,449 miljonus eiro. Ar nosaukumu “Virši-A” zināmo koncernu veido mātes uzņēmums “Virši-A”, kā arī tā meitas uzņēmumi “Viršu nekustamie espašumi”, “Virši loģistika”, “Virši Renergy”.

 

Leave a Comment