Anastasijas Zavorotņukas kolēģi netic, ka aktrise ir dzīva, Nastjas māte visu laiku raud un tam ir slēpts iemesls!

Anastasija Zavorotņuka savas dzīves laikā saskārās ar daudzām grūtībām. Viņa vairākkārt nonāca uz dzīvības un nāves sliekšņa.

Viņas fani no sirds cer, ka arī tagad, kad viņa cīnās ar smadzeņu vēzi, aktrisei ir reālas izredzes uzvarēt šo slimību. Tomēr ir arī tādi, kas šaubās, vai Anastasija ir dzīva. Noskaidrosim, vai tas tā tiešām ir.

Anastasija Zavorotņuka bija pazīstama Krievijas izklaides nozarē. Viņa dzimusi 1971. gadā un bija ieguvusi popularitāti ar lomām vairākās televīzijas seriālu un filmu produkcijās.

Anastasija Zavorotņuka bieži uzstājās kā galvenā loma un bija viena no ievērojamākajām personībām Krievijas televīzijas un kino pasaulē. Diemžēl šobrīd aktrisei ir smags periods.

Tuvinieki ziņo, ka slimība ir krietni izmainījusi Anastasijas izskatu. No kādreizējā aktrises skaistuma nav palicis ne miņas. Viens no kaimiņiem, kurš redzējis, kā medmāsa izved aktrisi ārā ratiņkrēslā, stāstīja briesmīgas lietas.

Viņš norādīja, ka tagad Zavorotņuku grūtu pazīt. Aktrise ir krietni pieņēmusies svarā, un viņas seja ir kļuvusi pietūkusi. Cits kaimiņš apstiprināja vīrieša vārdus un teica, ka Nastja ir ļoti slima un viņas māte visu laiku raud.

Pēc sievietes teiktā, aktrise agrāk bijusi slaida, bet tagad viņa ir pavisam cita, un no viņas skaistajiem matiem nav palicis ne miņas.

Lasi vēl: TOP 6 telpaugi, kam jābūt katrās mājās: tie kā magnēts piesaista naudu un veiksmi

Saskaņā ar informāciju, kas saņemta no plašsaziņas līdzekļiem, Anastasija šobrīd ir smagā fiziskā un psiholoģiskā stāvoklī. Viņa cieš no depresijas, kas nav nekāds pārsteigums šādas slimības gadījumā.

Lasi vēl: Mūziķa Mika Dukura dzīvē skarbs un nepatīkams pavērsiens; atbalstītāji steidz mierināt

Saskaņā ar baumām aktrisei ir daļēja paralīze un nedarbojas labā ķermeņa puse – tās ir sekas operācijai, kuras laikā tika izņemta daļa smadzeņu. Saskaņā ar mediju ziņām aktrisei ir arī problēmas ar redzi, izrunu un koncentrēšanās spējām. Papildus tam parādījās informācija, ka Anastasija zaudējusi balsi.

Tomēr tas nav viss..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment