”Circle K” nāk klajā ar informāciju visiem autovadītājiem, kuri nolēmuši pie viņiem iegriezties!

”Circle K” pavisam nesen publicēja ļoti interesantu informāciju visiem autovadītājiem, kuri nolēmuši pie viņiem iegriezties tuvākajā laikā. 

Circle K Stores, Inc. ir veikalu ķēde, kuras galvenā mītne atrodas Tempē, Arizonā, un kas pieder Alimentation Couche-Tard, kas atrodas Lavalā, Kvebekā, Kanādā.

Uzņēmums tika dibināts 1951. gadā Elpaso, Teksasā, un 1990. gadā iesniedza bankrota pieteikumu, un tam bija vairāki īpašnieki, bet 2003. gadā to iegādājās Alimentation Couche-Tard.

2020. gada februārim Circle K ir 9799 veikali Ziemeļamerikā, 2697 veikali Eiropā un vēl 2380 veikali, kas darbojas saskaņā ar franšīzes līgumiem visā pasaulē.

Lasi vēl: “Ar šiem vīriešiem gultā būs “auksti”! “; Lūko, kuras zodiaka zīmes ir šajā sarakstā

2015. gadā uzņēmums Circle K atklāja jaunu logotipu un zīmola identitāti, un Couche-Tard paziņoja, ka izvietos zīmolu visā pasaulē, tostarp angliski runājošajā Kanādā (pārveidot zīmolu no Mac zīmola), Eiropā (pārveidojot zīmolu no Statoil zīmola) un Amerikas Savienotās Valstis (zīmola maiņa no zīmola Kangaroo Express un esošā Circle K zīmola atjaunināšana).

Pirms īsa brīža ”Circle K” Latvijas pārstāvji publicēja svarīgu informāciju visiem autovadītājiem. Izlasi rūpīgi, jo iespējams tevi tas interesēs! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment