Ceļmalā autovadītājs iegādājās ievārījuma burciņu. Viņš to atveda mājās, atvēra un iekšā ieraudzīja dīvainu ziņu

Sandris Kalniņš, aktīvs lasītājs un piedzīvojumu meklētājs, atsūtīja aizraujošu stāstu, kas ir pilns pārsteigumiem, noslēpumiem un mīklām, kuras lasītājam liek uzdot jautājumus un smaidīt.

Sandris raksta par kādu ziemas dienu, kad viņš devās ceļā no Rīgas uz Latgali, lai apciemotu radiniekus. Brauciena laikā viņa uzmanību piesaistīja interesants uzraksts pie kādas mājas žoga: “Olas, svaigs ievārījums.” Ziņkārības vadīts, Sandris nolēma apturēt automašīnu un uzzināt vairāk par šo piedāvājumu.

Viņš piegāja pie mājas un piezvanīja pie durvīm. Durvis atvēra laipna sieviete, kas pastāstīja, ka viņas dēls ceturtdienas vakaros izvieto šo uzrakstu, lai informētu kaimiņus par svaigu olu un ievārījuma pārdošanu. Šis negaidītais piedzīvojums Sandri iepriecināja un radīja jaunas, patīkamas atmiņas.

Apsverot iespēju iepriecināt bērnus ar kaut ko garšīgu, Sandris nolēma iegādāties burciņu aveņu ievārījuma. Viņš iedomājās, cik labi būs ziemas vakarā baudīt tēju ar svaigu ievārījumu. Sieviete, kas izskatījās ap četrdesmit gadus veca, iznāca ārā un pārdeva viņam burciņu ar ievārījumu.

Atgriežoties mājās, Sandris priecīgi novietoja ievārījuma burciņu ledusskapī. Taču pēkšņi viņa uzmanību piesaistīja uzraksts, kas bija uzrakstīts ar marķieri uz burciņas. Uzraksts bija vienkāršs, bet tajā pašā laikā pilns ar negaidītu intrigu: “Atvainojiet.”

Tas likās tik neparasti, ka Sandris nevarēja beigt domāt par šo uzrakstu. Vai tas bija kļūdas rezultāts? Vai tam bija kāda dziļāka nozīme? Šis mazais noslēpums palika ar Sandri, radot sajūtu, ka ikvienā piedzīvojumā var būt slēpti negaidīti pavērsieni.

Kad es atvedu mājās ievārījuma burciņu, nolēmu to novietot ledusskapī. Tad man piepeši iekrita acīs uz burciņas uzrakstīts vārds ar marķieri: “Atvainojiet.”

Šis uzraksts mani satrauca. Ko tas nozīmē? Vai tas ir brīdinājums par iespējamu saindēšanos? Vai uzraksts norāda, ka ievārījums varētu būt sabojājies? Kāpēc kāds vispār rakstītu atvainošanos uz produkta, ko pārdod ceļotājiem un garāmbraucējiem?

Šis vienkāršais vārds lika man apšaubīt produkta kvalitāti un drošumu. Vai uzraksts varētu būt mēģinājums atvainoties par kādu kļūdu vai nepatīkamu pārsteigumu? Vai varbūt tas ir pilnīgi bezjēdzīgs uzraksts, kas nes sev līdzi tikai neskaidrību un trauksmi?

Mani sāka mocīt šaubas un bažas par ievārījuma patiesumu. Es nolēmu dalīties ar šo stāstu sievai. Viņa, pēc nelielām pārdomām, ieteica burciņu izmest. Taču man šķita, ka tas būtu pārsteidzīgi. Varbūt šis uzraksts ir tikai misēklis vai pārpratums?

Neskatoties uz sievas vairākkārtējiem lūgumiem atbrīvoties no burciņas, es nevarēju to izdarīt. Manī raisījās pretrunīgas sajūtas – viena daļa manis vēlējās būt piesardzīgs un izvairīties no riska, bet otra daļa uzskatīja, ka varbūt esmu pārāk skeptisks. Galu galā, šis neparastais piedzīvojums ar ievārījuma burciņu lika man dziļāk pārdomāt uzticēšanās jautājumu un to, kā mēs interpretējam nejaušus vēstījumus.

Dievi apbērs ar naudu: Tamāra Globa nosaukusi 4 zīmes, kurām no 12. Jūnija sagaidāma dimanta svītra

Tieši tad notika tas, kas ko viņš vismazāk gaidīja…

Lasi arī : ”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Viktorija Raidos intervijā paziņo, kas patiesībā gaida pasauli Tuvākajos mēnešos

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment