Būsiet laimīgi un dzīvosiet bagātībā: kādas dienas ir vislabvēlīgākās kāzām maijā

Pateicoties 2024. gada maija Lunārajam laulību kalendāram, jūs varēsiet izvēlēties vislabvēlīgāko datumu jaunas ģimenes izveidošanai.

No kāzu datuma lielā mērā ir atkarīgs, cik laimīga un harmoniska būs jūsu ģimenes dzīve nākotnē. Tāpēc, izvēloties laulību dienu 2024. gada maijā, jums vajadzētu pievērst uzmanību ne tikai savām vēlmēm, bet arī Mēness fāžu kalendāram.

Kā mēness fāzes un kāzu datums ietekmē laulāto dzīvi

Ja pāris apprecēsies nelabvēlīgā datumā, šāda savienība būs īslaicīga, tai būs raksturīgi daudz strīdu un skandālu. Astrologi saka, ka kāzu datums jāizvēlas atkarībā no noteiktiem astroloģiskiem parametriem. Piemēram, vislielākā ietekme ir Zemes pavadoņa stāvoklim noteiktā zodiaka zvaigznājā. Tādējādi par jaunlaulātajiem labvēlīgākajiem zvaigznājiem tiek uzskatītas Zivis, Vēzis, Vērsis, Strēlnieks, Ūdensvīrs un Svari.

Savukārt Auns, Skorpions un Jaunava tiek uzskatīti par zodiaka zīmēm, kas nebūt nav labvēlīgas harmoniskas savienības veidošanai. Pilnmēness palīdz izveidot spēcīgu saikni ar spēcīgu pozitīvu enerģiju. Savukārt augošais Mēness ir labklājības un daudzu patīkamu emociju simbols.

Jums nevajadzētu precēties dienās, kad ir dilstošs. Tas ir miera, pārdomu, lēmumu pieņemšanas laiks, tāpēc jebkādas izpriecas, piemēram, kāzas, var neizdoties. Par vismazāk labvēlīgu laiku rituālam tiek uzskatīts Jaunā Mēness periods.

Lasi vēl: Glupu sievieti izskaitļot ir ļoti viegli: uzdodiet viņai tikai 1 jautājumu

Mēness kalendārs 2024. gada maijam: labvēlīgie un nelabvēlīegi datumi kāzām

Labvēlīgākās dienas laulībām: 9., 10., 12., 13., 14., 15., 23., 30. maijs

Svinībām piemēroti datumi: 1., 2., 11., 18., 20., 21., 22., 25., 28., 29. maijs.

Astrologi iesaka rīkot svinīgu ceremoniju 1., 2., 9., 10., 12., 12., 13., 14., 15., 23., 30. maijā. Šajā laikā Mēness atradīsies Dvīņu, Vēža, Lauvas, Strēlnieka un Zivju zīmē. Šāds pāris kļūs ne tikai par ģimeni, bet arī par tuvākajiem draugiem. Starp jums nebūs strīdu vai nopietnu domstarpību.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Kāzu ceremonijai ideāli piemēroti ir 3., 4., 12. un 30. maijs.

Astrologi apliecina, ka svinīgu ceremoniju labāk neplānot 6., 8., 26., 27. maijā, jo šie datumi tiek uzskatīti par tam mazāk labvēlīgiem. Kategoriski kāzām vai laulībām nav piemēroti arī 5. un 17. maijs.

Leave a Comment