Beidzot tiek atklāts, ko slavenais Elviss Preslijs darījis savā aizsaulē aiziešanas dienā

02:15 naktī Elviss zvanīja savam ārstam Džordžam Nikopulam, lai pajautātu izrakstīt viņam pretsāpju līdzekli, kas viņam tobrīd bijaj nepieciešams.

Viņam tika izrakstīta Dilaudid tablešu recepte, kura palīdz pret sāpēm. Šie ir opioīdie medikamenti, kurus lieto mērenu vai smagu sāpju ārstēšanai pacientiem.

Elviss uz aptieku nosūtīja savu pusbrāli, jo pats nevarēja doties. Viņam atgriežoties, mūziķis iedzēra pretsāpju tabletes, nav zināms skaits.

 

5.00 no rīta viņa brālēns ar sievu devās prom. Tikmēr Elviss ar līgavu devās uz guļamistabu. Viņš iedzēra vairākus recepšu medikamentus un centās aizmigt, kas tobrīd neizdevās. 07:00 no rīta viņš nolēma iedzert otru medikamentu devu, jo sāpes nebija rimušās.

8.00 no rīta Elviss joprojām nebija iemidzis pat ne uz mirkli. Viņš zvanīja savam pusbrālim, lai tas atnes vēl medikamentus, taču viņš neatbildēja, jo iespējams gulēja. Mūziķis nolēma sazināties ar savu tanti, lai viņa izsauc ārstu. Medmāsa ieradās pie Elvisa un iedeva zāles pret bezmiegu.

09:30 Elviss savai līgavai pateica, ka aizies uz vannas istabu. Tā kā mūziķis cīnījās ar aizcietējumiem, līgava pasmējās un teica, lai viņš tikai  neizmieg tualetē. “Es neizmigšu,” sacīja karalis. Kā izrādās, tad tie bija viņa pēdējie vārdi, diemžēl.

Lasi vēl: 73 gadu vecumā mūžībā aizgāja seriāla zvaigzne; sieva bija viņam blakus pēdējā minūtē

Tikai vēlā pēcpusdienā ap 14:00 pamodās mūzikas karaļa līgava un devās viņu meklēt. Viņu jau vairākas stundas neviens nebija redzējis un dzirdējis. Ieejot vannas istabā Džindžera atrada Elvisu guļot uz grīdas.

Nekavējoties tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, kas ieradās 14:33. 14:56 Elviss tika nogādāts slimnīcā, kur centās glābt viņu. Vien pēc 34 minūtēm viņš tika pasludināts par aizgājušu aizsaulē.

Leave a Comment