Beidzot ir zināms kā notika skumjais atgadījums ar leģendāro Kenu Bloku: ”Pasaule sēro, jo leģenda ir devusies mūžībā”

Motosporta un autosporta pasauli pirmdien pāršalca skumjas ziņas, ziņojumi apstiprināja WRC zvaigznes un YouTube ikonas Kena Bloka traģisko nāvi.

Kens Bloks 2.janvārī gāja bojā sniega motocikla avārijā. Pēc pirmdienas ziņām, rallija automobiļu braukšanas čempions un asa sižeta sporta zvaigzne Kens Bloks miris 55 gadu vecumā pēc briesmīgas sniega motocikla avārijas Jūtā.

Noprotams, ka Bloks ap pulksten 14:00 šķērsoja stāvu nogāzi Jūtas Vasačas apgabala kalnos. pirmdienas pēcpusdienā, kad sniega motocikls, ar kuru viņš brauca, apgāzās un uzbrauca viņam virsū.

Lai gan tiek ziņots, ka Bloks braucis kopā ar cilvēku grupu, incidenta brīdī viņš bija viens. Diemžēl negadījumā gūto traumu dēļ viņš notikuma vietā tika atzīts par mirušu.

Starp citu, tieši pagājušajā nedēļā Bloks bija bijis Aidaho, kur viņš fotogrāfijās/video bija redzams, veicot trikus ar jaunu un jaudīgāku sniega motociklu. Patiešām, Hoonigan līdzdibinātājs pat atzina, cik ļoti transportlīdzekļa jauda viņu ir pārsteigusi.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kuras 2023. gada pašā sākumā skars virkne nepatikšanu

“Šī bija mana pirmā diena ar manu jauno ‘23 Ski-Doo Summit X Turb! Liela jauda lielā augstumā un riteņi visu dienu! Episks agrīnās sezonas sprādziena pulveris un pārsteidzoša pirmā diena”, Bloks stāstīja kādā medija vietnē.

Lai gan viņa saistība ar Hoonigan Racing Division sākotnēji bija tikai mēģinājums, Bloka iesaistīšanās pagājušo gadu laikā nesa komandai fantastisku panākumus, un braucējs galu galā kļuva par daļu no vadības komandā.

 

Soctīklos ir redzams arī video materiāls no šīs dienas notikumiem uz kalna – lasi tālāk

Leave a Comment