Beidzot atklājas ko patiesībā Latvijā darīja primadonna Alla Pugačova ar savu ģimeni

Slavenā estrādes dziedātāja Alla Pugačova un viņas cienījamais dzīvesbiedrs komiķis Maksims Galkins jau vairākus gadus nododas savām ikgadējām vizītēm Latvijā.

Tomēr šogad ir novirze no ierastās rutīnas, jo izcilais duets ir izvēlējies ierasties Latvijā pat ārpus tradicionālās tūrisma sezonas. Kādēļ šāds lēmums?

Pāra dvīņi Elizabete un Harijs šoruden pieminēja savu desmito dzimšanas dienu, mudinot vecākus meklēt papildu vietas un aktivitātes, lai sniegtu bērniem bagātinošus un patīkamus piedzīvojumus.

 

Līdz ar to Pugačova un Galkins kopā ar saviem bērniem Latvijā ir bieži pamanīti, paplašinot savu klātbūtni ārpus ierastās dzīvesvietas kūrortpilsētā Jūrmalā. Šī tendence tagad pārsniedz vasaras sezonu.

Piemēram, Maksims Galkins ar dēlu izbaudīja purvu skatu no Teiču purvā esošā skatu torņa. Slavenās operdziedātājas ģimenes klātbūtne bija manāma gan Rīgas Zooloģiskā dārza apmeklējuma laikā, gan dažādos pārgājienu maršrutos meža parkos un citās līdzīgās vietās.

Tomēr, tuvojoties šīs rudens sezonas noslēgumam, Galkins un Pugačova ar lielu lepnumu dažādās sociālo mediju platformās dalījās ar savām izsmalcinātajām kopbildēm, kas iemūžinātas burvīgajā Siguldā.

 

Kāds bija vizītes mērķis rudenī?

Viņi devās vizītē uz Latvijas magnāta Jūlija Krūmiņa lauku muižu, kas atrodas Gaujas nacionālā parka zaļajā plašumā, Siguldas pilsētas tiešā tuvumā.

Lasi vēl: Vīratēvs abiem bērniem uzcēla māju. Pārcēlāmies uz turieni, bet nenojautām, ka mūs sagaidīs īstas šausmas!

Krūmiņam pēc dažām dienām, konkrēti 12. decembrī, apritēs 80 gadi. Lai pieminētu šo nozīmīgo pavērsienu, viņš ieplānojis ekstravagantu balli, kuras vakara vadītāja pienākumus pildīs Maksims Galkins.

Lai rūpīgi izplānotu pasākumu, Galkins Allas pavadībā personīgi devās uz Siguldu, lai tiktos ar jubilāri un pie kafijas tases pārrunātu svētku norisi.

Leave a Comment