Beidzot atklājas ko Alla Pugačova aizsūtīja uz dziedātāja Borisa Moisejeva atdusas vietu

“Pugačova Borisu neaizmirsīs.”

– Vai Borisam Moisejevam patika svinēt savu dzimšanas dienu? Kā tas notika?

– Savu dzimšanas dienu viņš nekad īpaši nesvinēja, jo viņa dzimšanas dienas vienmēr bija turnejās. Bet mēs viņu skaļi apsveicām, bija ballītes līdz rītam. Tās notika darbā, jo viņš nevarēja tam veltīt laiku. Viņš vienmēr bija uz līnijas. Tajā dienā viņu apsveica ļoti daudz cilvēku.

– Pugačova arī viņu apsveica?

– Protams.  Savā dzimšanas dienā Borja bija skaisti ģērbies un bija sazvanāms. Saņemot daudz apsveikumu, viņš bija vislaimīgākais cilvēks.

– Ja viņš tagad būtu dzīvs, vai Pugačova nāktu viņu apsveikt 70. dzimšanas dienā?

 

– Es par to nemaz nešaubos, viņa Borisu nebūtu aizmirsusi. Zinu, ka viņas vārdā tika pasūtīti ziedi uz Trojekurovskas ka**em par godu viņa dzimšanas dienai.

Lasi vēl: Ja jūs redzat šos dzīvniekus pārāk bieži savā ikdienā, ar jums mēģina sazināties augstāks spēks un lūk, ko pateikt!

– Vai tagad notiek kādi Borisa Moisejeva piemiņas vakari?

– Manuprāt, tas ir mazliet nepiemērots laiks. Vienmēr vajadzētu atcerēties un ar cieņu izturēties pret mākslinieku un viņa piemiņu, bet tagad nav īstais laiks pasākumiem.

Es noteikti gaidīšu laiku, kad mums klāsies labi, kad varēsim izklaidēties, kā Boriss mīlēja, veidojot viņa dziesmu šovu un lielu viņa tērpu izstādi. Es loloju visu, kas ir palicis no Moisejeva, no viņa radošās dzīves kopš 80. gadiem. Es noteikti visu organizēšu, un publika dzirdēs viņa dziesmas mūsu zvaigžņu izpildījumā.

 

Leave a Comment