Baisos apstākļos mūžībā devusies skaistā modele un influencere; Zināmas arī notikušā detaļas

Baisā un ironiskā kārtā vienlaikus, MailOnline ziņo, ka tiek uzskatīts, ka viņa ir mirusi komplikāciju dēļ, ko izraisīja pēcpuses pacelšanas operācija.

Pēc tam, kad Fazio bija saņēmusi silikona un polimetilmetakrilāta (PMMA) injekcijas sēžamvietā, viņa tika hospitalizēta, pirms viņas stāvoklis pasliktinājās, izraisot insultu.

Lasi arī: Viegls veids kā notievēt un uzlabot veselību vienlaicīgi. Gardais biešu kokteilis

Lasi arī: “Dodu priekšroku jaunākām!”; 50 gadu vecumā es nevaru mīlēt 50 gadīgu sievieti, viņa ir pārāk veca

Neskatoties uz ārstu pūlēm, lai viņu glābtu, divu mazu zēnu māte 31. maijā padevās komplikācijām, ziņo viņas ģimene.

Viņas brālis Džordžs Oliveira viņas traģisko iznākumu skaidroja ar spiedienu, ar kuru viņa saskarās, strādājot televīzijas tīklos Rede TV un Record TV, kas viņu pakļāva toksiskai videi, kas vērsta uz pilnību.

Oliveira saka, ka viņa ir centusies izpildīt viņai izvirzītos estētiskos standartus, kā rezultātā viņai bija jāveic vairākas procedūras, neuzticoties savai ģimenei un nemeklējot viņu atbalstu.

Sākotnēji Fazio dibena pacelšanu veica ārsts, kurš atteicās uzklāt papildu silikonu viņas turpmākās vizītes laikā.

Pēc tam viņa esot vērsusies pie vīrieša, kurš apgalvoja, ka ir medmāsa, kurš drauga mājā veica injekcijas.

Tiek ziņots, ka Fazio jau pirms trim gadiem piedzīvoja komplikācijas, un 2021. gadā bija nepieciešama hospitalizācija, lai noņemtu silikonu, kas bija izplatījies visā viņas ķermenī.

Laika gaitā Fazio pēc sākotnējās procedūras it kā tika veiktas septiņas operācijas.

Tiek uzskatīts, ka viņa ir saskārusies ar daudzām veselības problēmām, tostarp hiperkalciēmiju un nieru pārslodzi kortikosteroīdu lietošanas dēļ.

Tiek ziņots, ka satura veidotājas stāvoklis kļuva arvien sarežģītāks, un viņai tika diagnosticēts sēnīšu endokardīts, un ārstiem bija aizdomas, ka baktērijas varētu būt izplatījušās viņas smadzenēs, izraisot insultu, kas galu galā paņēma viņas dzīvību.

Oliveira pauda sašutumu, uzsverot dziļo tukšumu, ko atstājusi māsas aiziešana.

Fazio nāves apstākļi rada papildu bažas par pagrīdes praksi un riskiem, kas saistīti ar neregulētām kosmētiskām procedūrām.

Arī interesanti: Šefpavārs parādīja, kā taukainiem dvieļiem atgriezt sākotnējo svaigumu. Izzudīs pat vecie traipi

Leave a Comment