Baisais karstums atgriezīsies, bet ar jaunu pārsteigumu: sinoptiķi pastāstīja, kam gatavoties

Tajā pašā laikā dažos Eiropas dienvidu reģionos termometru stabiņi būs tuvu 30 grādiem, kas ir praktiski vasaras rādītāji.

Saskaņā ar ekspertu prognozēm pārmērīgais karstums saglabāsies vairākas dienas.

Līdzās tam jāpiebilst, ka no 24. oktobra gaidāms jauns laikapstākļu pārsteigums: pie 22-23 grādu temperatūras sāksies pērkona lietusgāzes, gluži kā vasaras vidū. Situācija atgādinās tropiskās nedēļas dienas, kad ir silts un ļoti mitrs.

 

Lasi vēl: Astrologi nosauca zodiaka zīmes, kuriem lemts kļūt bagātiem pirms ziemas sākuma: nevis viena, bet trīs baltas svītras uzreiz

Lasi arī: 8 pazīmes, kas liecina, ka dzert jūsu krānu ūdeni ir bīstami

Sestdien tiek prognozēta austrumu vēja intensitātes palielināšanās, Kurzemē brāzmās sasniedzot ātrumu 16-21 metrs sekundē.

Visas dienas garumā no dienvidrietumiem Latvijas virzienā pamazām virzīsies plašs nokrišņu loks, tostarp lietus un slapjš sniegs. Maksimālā gaisa temperatūra nepārsniegs +1..+6 grādus pēc Celsija skalas.

Arī naktī uz svētdienu gaidāmi nokrišņi. Tomēr dienas laikā atsevišķos rajonos būs tikai nelieli nokrišņi un vēja intensitāte mazināsies. Tiek prognozēts, ka gaisa temperatūra sasniegs +3 līdz +9 grādu robežās, atsevišķos rajonos Kurzemē saulei pakāpjoties līdz +12 grādiem.

Arī svarīgi:

Vienkārša frāze, kas izglābs jebkuras attiecības

Uzzini savu nākotni, zīlējot pēc sava dzimšanas datuma

Tests! Parādi, kas ir tavā somiņā, un mēs pastāstīsim, kas tu esi pa cilvēku

Leave a Comment