Bagātības kods: kā dzimšanas datums ietekmē cilvēka panākumus. Uzzini, vai tev ir lemts tikt pie turības!

Panākumu mēneši

Nevar noliegt, ka mēnesis, kurā iekrīt dzimšanas diena, būtiski atklāj cilvēku kā personību, viņa individuālās rakstura iezīmes, kā arī stiprās un vājās puses. Taču jāatceras, ka visur un vienmēr ir izņēmumi un dzimšanas mēnesis nespēs sniegt detalizētu tavas personības aprakstu, taču nav izslēgtas noteiktu rakstura iezīmju sakritības.

Piemēram, cilvēki, kas dzimuši ziemas mēnešos, pēc dabas ir ļoti apņēmīgi un mērķtiecīgi, taču pakļauti garastāvokļa svārstībām. Bet tie, kuri svin dzimšanas dienu vasarā, ir patiesi līderi, lai gan viņiem ir nosliece uz azartu un risku.

 

Dzimšanas datuma ietekme uz panākumiem

Kā saka: tu nevari noķert zivi dīķi bez piepūles. Bez īpašiem centieniem un pūlēm nav iespējams gūt lielus panākumus biznesā, nopelnīt daudz naudas un ceļot pa pasauli, pilnībā izbaudot dzīvi. Bet dzimšanas datums patiešām nosaka gan stiprās, gan vājās personības puses. Tev vienkārši jāiepazīst savas rakstura iezīmes un jāiemācās kontrolēt savas emocijas. Tad tu vari cerēt uz redzamiem rezultātiem.

Numeroloģe Ksenija Matura norāda, ka informācija, kādu sniedz dzimšanas datums, satur dažus pamata iestatījumus, ar kuriem mēs nonākam šajā pasaulē. Tas ir potenciāls, kas slēpjas mūsos, bet tas, kā mēs to izmantojam, ir atkarīgs tikai no mums pašiem. Svarīgas ir daudzas lietas: kādā ģimenē un sabiedrībā mēs augam un kā izmantojam mums sniegtās iespējas.

Lasi vēl: Atklāj detaļas par Latvijas TV šova zvaigznes aizsaulē aiziešanas iemesls; sacensību pārtraukumā viņš saļima

Lasi vēl: Biskvīta torte “Čarodeika”, ātri un viegli pagatavojama. Manas bērnības garša!

Sapnis par pienācīgiem ienākumiem un tuvinieku nodrošināšanu ar visu nepieciešamo ir sasniedzams un cēls mērķis. Atceries, ka tev ir jāstrādā un jātic saviem panākumiem. Diemžēl, lai būtu bagāts un veiksmīgs, nepietiek tikai piedzimt laimīgos datumos, taču, pateicoties numeroloģijai, var iegūt motivāciju, kas palīdzēs tev sasniegt vēlamos rezultātus, rezumē eksperte.

Vai šis raksts tev noderēja​? Priecāsimies par taviem komentāriem un būsim pateicīgi, ja dalīsies ar šo informāciju sociālajos tīklos!

 

Leave a Comment