Atklāj detaļas par Latvijas TV šova zvaigznes aizsaulē aiziešanas iemesls; sacensību pārtraukumā viņš saļima

Atklāj detaļas par Latvijas TV šova zvaigznes aizsaulē aiziešanas iemesls. Sacensību pārtraukumā viņš saļima. Šobrīd tiek skaidrots notikušā apstākļi. 

Jau iepriekš vēstīts, ka Ģirts Zelmenis pāragri aizgājis no dzīves. Viņš ieņēma Latvijas rallijkrosa cienījamo galvenā tiesneša amatu, kā arī bijis ievērojams dalībnieks slavenajā televīzijas šovā “Dejo nost!”, kurā guva ievērojamu triumfu.

”20. janvāra vakarā pārstāja pukstēt mana Ģirtiņa sirds! Viņš aizlidoja ar pēdējiem vārdiem «viss ir labi» un bija ārkārtīgi laimīgs par dienas notikumiem!» sociālajos tīklos par Ģirta pēkšņo aiziešanu pavēstīja viņa sieva Linda.

Visi, kam bijusi iespēja iepazīt Ģirtu, viņu vienmēr atcerēsies kā sirdssiltu, smaidīgu vīru, kā arī kompānijas dvēseli. Viņa azartiskā daba Ģirtam lika pirms 14 gadiem pieteikties tolaik populārajā TV šovā «Dejo nost!», kur viņš mēģināja tikt vaļā no liekajiem kilogramiem. Un viņam izdevās.

Kā ziņots, 20. janvārī Brenguļu trasē notika folkreisa sacensības, kurās galvenais tiesnesis bija Ģirts. Toreiz pasākumā piedalījās arī Ģirta meita Amanda. 

Lasi vēl: Gaidāmajā spoguļdatumā ir “trīs divnieki” 02.02.24: tas ir īpašs datums ar ļoti spēcīgu, tomēr mānīgu enerģiju

Izrādās, ka Ģirtam agrā sacensību rītā bija radušās sirds problēmas, tomēr viņš neatlaidīgi pildīja savus uzdevumus, visiem apliecinot, ka viņam viss ir kārtībā.

Taču sacensību pārtraukumā viņš saļima. Kolēģi nekavējoties rīkojās, lai neradītu sacensību laikā haosa brīdi. Kas notika tālāk? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment