Auto sporta pasaulē sēru diena: Mūžībā devies talantīgs autobraucējs un visu jauniešu varonis

Vakar 2.janvārī, īsi pēc Jaungada sagaidīšanas mūžībā devies leģendārs un talantīgs auto braucējs. Viņš ir iedvesmojis tūkstošiem iedzīvotāju visā pasaulē. 

Profesionāļa rallija braucējs Kens Bloks, kurš vēlāk kļuva par interneta sensāciju ar saviem drosmīgajiem trikiem pie stūres, miris 55 gadu vecumā pēc sniega motocikla avārijas, pirmdien paziņoja viņa komanda Hoonigan Racing.

“Ar visdziļāko nožēlu varam apstiprināt, ka Kens Bloks šodien gāja bojā sniega motocikla avārijā,” teikts Hoonigana paziņojumā vietnē Instagram.

“Kens bija vizionārs, pionieris un ikona. Un pats galvenais – tēvs un vīrs. Viņa neticami pietrūks.”

Negadījums notika Jūtas Vasačas apgabalā, un Šerifa birojs paziņoja, ka Bloks braucis pa stāvu nogāzi, kad sniega motocikls apgāzās un uzbrauca viņam virsū.

“Viņš tika atzīts par mirušu notikuma vietā no negadījumā gūtajām traumām,” teikts viņu paziņojumā, piebilstot, ka viņš brauca grupā, bet avārijas brīdī bija viens.

Lasi vēl: No 2023.gada stājas spēka izmaiņas pabalstos un ne tikai!

Uzsācis savu rallija karjeru 2005. gadā, Bloks tika atzīts par Gada debitantu Rally America čempionātā. Viņš startēja pasaules rallija čempionātā un izcīnīja vairākas rallijkrosa medaļas X spēlēs.

Amerikānis arī bija sporta apģērbu uzņēmuma DC Shoes līdzdibinātājs un veidoja Gymkhana video sēriju, kurā bija redzams, kā viņš brauc pa bīstamām trasēm un šķēršļu joslām. Sērija vietnē YouTube savāca miljoniem skatījumu.

 

Visdziļāko līdzjūtību! Mums pietrūkst viņa video..

 

Leave a Comment