Auns gatavojas pārmaiņām, bet Lauvai jāparāda savs talants; Ahmetžanovas nedēļas prognoze no 19. līdz 25. augustam

Nākamā nedēļa visām zodiaka zīmēm solās būt notikumiem bagāta un pilna negaidītu pavērsienu. Planētu ietekmē daudziem no mums nāksies pieņemt svarīgus lēmumus, kas var ietekmēt mūsu nākotni.

Daži saņems ilgi gaidīto iedvesmu, bet citiem pavērsies iespēja jauniem centieniem.

Zvaigznes liecina, ka pienācis laiks ieklausīties savā sirdī, būt uzmanīgākiem pret tuviniekiem un nebaidīties no pārmaiņām. Vai esi gatavs uzzināt, kas tevi sagaida tuvākajās dienās?

Izlasi Spogulis materiālu un esi gatavs jebkādiem izaicinājumiem. Prognoze no “Ekstrasensu kaujas” zvaigznes Kažeta Ahmetžanova  palīdzēs jums produktīvi pavadīt nedēļu no 19. līdz 25. augustam.

 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns, gatavojies pārmaiņām! Šī nedēļa solās būt īsts atspēriena punkts tavai personīgajai izaugsmei. Ja jūtat vēlmi mainīt savu rutīnu, nebaidieties ķerties pie kaut kā jauna. Izmēģini spēkus kādā negaidītā jomā – varbūt darbā vai mācībās.

Arī personīgā telpa prasa uzmanību: mazi, bet sirsnīgi rūpju žesti stiprinās tavas attiecības ar tuviniekiem. Un neaizmirstiet par saviem hobijiem – hobijs palīdzēs jums atjaunoties un piepildīt katru dienu ar prieku.

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vērsis, tevi gaida nedēļa, kad tava spēja plānot un noteikt prioritātes būs tava lielākā vērtība. Darbs un uzņēmējdarbība var prasīt no Tevis koncentrēšanos, taču nevilcinies deleģēt dažus uzdevumus, lai atbrīvotu laiku svarīgākām lietām.

Personīgās attiecības prasīs pacietību un sapratni – negaidītas situācijas var nostādīt tevi izvēles priekšā, taču tava taktiskums palīdzēs atrast pareizo risinājumu. Neaizmirsti par savu veselību – tagad īpaši svarīgas ir regulāras pastaigas vai fiziskās aktivitātes.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi, gatavojies spraigai nedēļai, kas būs sabiedrisko aktivitāšu un jaunu paziņu pilna! Tu vari saņemt svarīgu ziņu vai ielūgumu, kas mainīs tavus plānus un pavērs jaunas iespējas.

Elastība un gatavība mainīties palīdzēs tev veiksmīgi tikt galā ar visiem darba uzdevumiem. Attiecībās ar tuviniekiem centies vairāk klausīties, nevis runāt – tas palīdzēs tev dziļāk izprast viņu jūtas un domas. Un neaizmirstiet sabalansēt darbu un atpūtu, lai straujajā dzīves ritmā neizdegtu.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Mīļais Vēzis, zvaigznes tev ir sagatavojušas nedēļu, kas būs pilna ar mājas rūpēm un ģimenes siltumu. Tev nāksies iegrimt lietās, kas saistītas ar tavu mājīgo ligzdiņu – iespējams, tu nolemsi veikt nelielas pārmaiņas vai saskarsies ar nepieciešamību palīdzēt saviem mīļajiem.

Neuztraucies, ja dažus plānus būs nepieciešams pārskatīt – izmaiņas var izrādīties izdevīgākas, nekā gaidi. Attiecībās izrādiet maksimālu sirsnību un atklātību, tas stiprinās jūsu saikni ar tuviniekiem.

Neaizmirsti veltīt laiku sev – nodarbojies ar kādu iecienītu hobiju vai vienkārši atpūties, lai atgūtu emocionālo līdzsvaru.

Lasi arī: 7 dārzkopju padomi, kas noderēs ne tikai iesācējiem

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas, šonedēļ ir īstais laiks, lai izceltos ar saviem talantiem! Profesionālajā dzīvē tevi gaida jauni izaicinājumi, kas prasa apņēmību un vadību. Nebaidies uzņemties atbildību – tava pārliecība būs panākumu atslēga.

Personīgajā dzīvē zvaigznes tev iesaka pievērst uzmanību ģimenei un draugiem – iespējams, pēdējā laikā viņiem ir pietrūcis tavas sirsnības. Organizē aktīvas brīvdienas vai sporta nodarbības, lai uzlādētu sevi ar enerģiju un uzturētu sevi labā formā. Tici sev, un šī nedēļa tev sagādās daudz priecīgu brīžu.

Jaunava (23. augusts-22. septembris)

Jaunava, šī nedēļa aizritēs finanšu jautājumu zīmē. Zvaigznes liecina, ka ir laiks pārskatīt savu budžetu un, iespējams, meklēt jaunus ienākumu avotus. Rūpīgi analizē visas detaļas, jo pat nenozīmīgi mirkļi var būt izšķiroši ceļā uz panākumiem.

Personīgajā dzīvē centies atrast zelta vidusceļu starp darbu un atpūtu. Atvēliet laiku, ko pavadīt kopā ar tuviniekiem – kopīgas pastaigas vai vakariņas palīdzēs stiprināt jūsu attiecības un sniegs nepieciešamo harmoniju.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari, šī nedēļa tev nesīs patiesības brīdi. Tev ir jāpieņem svarīgs lēmums, kas var izmainīt tavu dzīvi – gan karjeras, gan personīgo attiecību jomā. Izmanto to kā iespēju parādīt savu neatlaidību un pārliecību. Ja esi kaut ko ilgstoši atlicis, tagad ir īstais brīdis spert pirmo soli.

Saskarsmē ar tuviniekiem izvairies no nevajadzīgiem strīdiem, centies būt diplomātiskāks – tas palīdzēs saglabāt harmoniju. Neaizmirsti veltīt laiku sev: pastaiga svaigā gaisā vai stunda ar mīļāko grāmatu palīdzēs tev atrast iekšējo līdzsvaru.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment