Auns gatavojas pārmaiņām, bet Lauvai jāparāda savs talants; Ahmetžanovas nedēļas prognoze no 19. līdz 25. augustam

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni, sagatavojieties tam, ka šonedēļ apstākļi jūs nedaudz palēninās. Neuztraucieties par nelieliem kavējumiem darbā vai negaidītiem šķēršļiem – tie ir tikai jūsu neatlaidības pārbaude. Centies nezaudēt savaldību, un drīz vien atkal redzēsi, ka lietas atkal sāk virzīties pareizajā virzienā.

Arī personīgās attiecības prasīs tavu uzmanību: iespējams, kādam tuviniekam ir nepieciešams atbalsts vai gudrs padoms. Fiziskās aktivitātes un veselīgs miegs palīdzēs tev tikt galā ar stresu un saglabāt formu.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki, esiet gatavi negaidītiem likteņa pavērsieniem! Šī nedēļa tev sola jaunas pazīšanās un tikšanās, kas varētu izmainīt tavu dzīvi. Nebaidies parādīt savus talantus – gan darbā, gan mācībās, radošums un pārliecība par sevi pavērs tev jaunus apvāršņus.

Personīgajā dzīvē centies būt uzmanīgāks pret sava partnera vajadzībām, iespējams, viņam vai viņai pietrūkst tavas sirsnības un rūpju. Atvēli laiku izklaidei un atpūtai – tas uzlādēs tevi ar enerģiju un palīdzēs saglabāt pozitīvu attieksmi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis, gatavojieties svarīgām pārmaiņām! Šonedēļ tava karjera varētu strauji mainīties – esi vērīgs pret jauniem piedāvājumiem, tie varētu pavērt tev jaunas iespējas. Ir svarīgi rīkoties ātri un izlēmīgi, nepalaidot garām savas iespējas.

Personīgajā dzīvē centies vairāk laika pavadīt ar tuviniekiem – viņi novērtēs tavu uzmanību un atbalstu. Īpašu uzmanību prasīs arī finansiālās lietas: lielus pirkumus un investīcijas vajadzētu atlikt, līdz esi pārliecināts par to nepieciešamību.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri, jūs gaida iedvesmas un svaigu ideju pilna nedēļa! Šis ir lielisks laiks, lai sāktu jaunus projektus darbā vai radoši darbotos.

Personīgajā dzīvē centies uzņemties vairāk iniciatīvas – tavs entuziasms un uzmanība pret detaļām radīs ap tevi sirsnīgu un saprotošu atmosfēru. Neaizmirsti par savu veselību: nelielas izmaiņas uzturā vai dienas režīmā var labvēlīgi ietekmēt tavu veselību un garastāvokli.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis, šonedēļ tev būs iespēja iegrimt savās domās un tikt galā ar savām iekšējām sajūtām. Iespējams, ka izjutīsi nepieciešamību aizbraukt prom un padomāt par saviem mērķiem un vēlmēm. Darbā pacietība un uzmanība pret detaļām palīdzēs tev izvairīties no kļūdām un virzīties uz priekšu.

Personīgajā dzīvē centies izrādīt vairāk rūpju un uzmanības saviem mīļajiem – viņu atbalsts tev būs īpaši svarīgs. Atvēli laiku aktivitātēm, kas palīdz tev atpūsties un atjaunot garīgo līdzsvaru, vai tā būtu meditācija, radoša darbošanās vai vienkārši kluss vakars mājīgā vidē.

Leave a Comment