Aukstais Mēness 27. decembrī: astroloģe pastāstīja, kā izdzīvot gada maģiskāko nakti

Lietot alkoholiskus un citus stimulējošus dzērienus. Alkohols un kofeīns Pilnmēness laikā ir īpaši aktīvi. Dodiet priekšroku zāļu tējām. Tiek uzskatīts, ka ārstniecības augu īpašības šajā laikā pastiprinās.

Vadīties pēc emocijām un “aizpeldēt” nereālos sapņos! Šī pilnmēness aspekti iesaka paļauties uz loģiku un saprātu, pretējā gadījumā ir viegli nokļūt uz nepareizā ceļa.

Sazināties ar cilvēkiem, kas raisa jūsos negatīvas emocijas, pretējā gadījumā ir viegli palikt bez spēka un iegrimt depresīvās domās.

Ko tu vari darīt.

Atvēliet laiku meditācijai vai lūgšanai.

Ejiet relaksējošā vannā. Veiciet detoksikācijas vai attīrīšanās dienu. Atzīstiet šajā laikā rituālus ar ūdeni, kas palīdz izskalot negatīvo enerģiju.

Atbloķējiet māju: savāciet gružus, izmetiet nevajadzīgās un lieko, sakārtojiet lietas, iededziet sveces, kas piepilda māju ar patīkamiem aromātiem. Ir laiks veikt mājas attīrīšanas rituālu ar sāls palīdzību. Lai to izdarītu, tā ir jāizkaisa visos pieejamajos stūros. Un pirms Jaunā gada vakara, kad sāls absorbēs negatīvo enerģiju, savāciet to. Pēc tam grīda jānomazgā ar tīru ūdeni vai pievienojot zāļu novārījumu.

 

Strādājiet ar iekšējo pasauli: sakārtojiet savas domas, noņemiet to, kas traucē jums virzīties uz priekšu, pierakstieties uz konsultāciju pie psihologa, astrologa vai tarologa. Pilnmēness atklāj mūsu iekšējās problēmas, tāpēc speciālists uzreiz atradīs problēmu, ar kuru strādāt. Tiek uzskatīts, ka pilnmēness ir vislabākais laiks, lai attīrītu auru, novērstu postu un ļaunas acis.

Dalies ar savām bailēm un bažām, veic pašanalīzi, centies apzināties, kas apgrūtina vai traucē. Mēģini savu iekšējo spriedzi novirzīt konstruktīvai darbībai: dejošanai, radošai darbībai, telpas attīrīšanai, tīrīšanai vai mēbeļu pārkārtošanai. Esi radošs un izrotā savu mājokli Jaunajam gadam.

Lasi vēl: ”Pasaule būs badā”: Beidzot izskan dižās pravietes Vangas pareģojums uz nākošo 2024.gadu

Lasi arī: Pol***ja nāk klajā ar nopietnu brīdinājumu cilvēkiem, kuri ikdienā lieto WhatsApp

Uzmanieties par savu veselību: jūsu ķermenis ir ievainojamāks nekā parasti.

Es arī dalīšos ar jums noslēpumā, kā piepildīt kādu lolotu vēlēšanos Aukstā Mēness laikā. Iegādājieties Ziemassvētku rotaļlietu, kas simbolizē jūsu sapni, un šajā dienā piekariet to pie eglītes. Izvēlieties tai viscienījamāko vietu uz svētku eglītes.

 

Leave a Comment