Atriebīgas, mānīgas, rupjas un ļaunatminīgas: 5 sieviešu vārdi ar nepanesamu raksturu

Psihologu sagatavots uzskaitījums. Šīs dāmas ir ļoti negantas un ar smagu raksturu. Viņas ir dzimušas kļūt par karalienēm un to mēģina panākt visos iespējamajos veidos. 

Psihologi uzskata, ka meitenēm ar šiem vārdiem nav tās labākās rakstura īpašības. Protams, nevajag to ņemt pie sirds, taču eksperti ir uzskaitījuši visizplatītākās iezīmes, kas vieno šos vārdus.

 

Viktorija. Viņas mēdz būt rupjas un skarbas, godīguma un tiešuma aizsegā. Viņām patīk lieli vārdi un pompozas runas, taču viņām ir svarīgs tikai viens viedoklis, un tas ir viņu pašu.

Lasi vēl: “Tas būs sliktāk nekā 90. gados. Nebūs elektrības, ūdens, gāzes “Jeļenas Golunovas pareģojums 2023. gada marta sākumam

 

Kristīne. Viņas necieš citu cilvēku padomus, jo pašas visu zina vislabāk. Bet viņas nevilcinās izplatīt savējos padomus, tāpēc bieži neizkļūst no konfliktiem. Viņas ir ļoti jūtīgas, un savu aizvainoto godu viņas lolos uz mūžiem.

Šis sieviešu vārds vīriešiem var izraisīt apjukumu un paātrinātu sirdsdarbību. Viņi ieraugot šo skaisto būtni automātiski viņā iemīlas, tomēr vīrieši atcerieties – viņa ir sātans brunčos.

 

Nākošos vārdu skaties lasot tālāk

Leave a Comment